Ahojte, som v 6 tt, HCG mam 7125. Na ultrazvuku embryjo nebolo vôbec vidieť, iba gestacny vak 6,6 mm.
Hodnota HCG mi príde mala... Ma s tým niektorá z vás skúsenosti? Tehotenské príznaky, ako bolesť pŕs a kŕče v podbrušku tiež odzneli.
Tiez mi to nepride mala hodnota. Mna doktor objednal az po ukoncenom 7t lebo dovtedy vraj nemusi byt vidie srdiecko.
a ku tym priznakom. Tiez mi hocikedy odozneli aj na 5 dni a potom sa zase nejake objavili. Viem, ze je to tazke ale skus to nechat tak. Ak sa stresujes, zbytocne stresujes drobca
@rituska888 myslim ze ta hodnita je oki🙂 ja som po ivf mala 787 a sestricka mi povedala ze to zodpoveda 4-5 tt tehotenstva...
Tak ani v 7 tt nevidno ani zltkovy vak, ani embryjo. Lekári mi už nedávajú žiadnu šancu.
@rituska888 To mi je luto :(
Dievcata ja viem ze hcg moze kolisat a may rozne hodnoty....ale prosim poradte .......neviem ci je to nozke alebo tak akurat....6-7tt hcg cca 5000 vo stvrtok 1200.... je to ok...alebosa mam bat
@monika1015 ak klesá, tak bohužiaľ to dobre nebude 😔
@river_song vo stvrtokbolo 1200 dnes 5000..... ale pri tych info o hcg ked citam ze dievky v 7mlm mavaju 36000 20000 tak mam strach
@monika1015
Ahoj ako?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@rituska888 nepride mi ta hodnota az taka nizka. Ja som mala udajne v 5tt 1600.. kazdy druhy den by sa mala myslim ta hodnota zdvojnasobit.. ono kazda mame tu hodnotu inu. Mne este v 7tt bolo vidno len prazdny gestacny vak. A teraz tu vedla mna spinka tekvicka a vsetci lekari tvrdili, ze som potratila.. treba len vyckat.