Nízke hCG 1160 v 5. - 6. týždni

zusqa
13. feb 2022

Ahojte, prezivate alebo ste prezili nieco podobne?
Posledna MS 23.12.2021 zistenie tehu 22.1.2022 s velmi slabou druhou ciarkou. Kontrola u dr na zistenie tehu som bola 3. 2.2022 s tym ze mi povedal ze to nedopoveda tyzdni tehotnosti podla tabulky bola som 5+0 videl 4.4 mm dutinku a hcg bolo 960 jednotiek. Zaver podla neho bud mimomaternicove tehu kde vo vajicovodoch nevidel nic alebo som otehotnela neskor a musime cakat. Dnes je 13.2.2022 a este stale nemam tak silnu ciarku ako je ta prva na teste. O tyzden kontrola. 10.2.2022 som bola na kontrole narast dutinky a 7.7 mm bez plodu a hcg 1160 jednotiek ( bola som 6+0). Nemam ziadne bolesti ziadne spinenie od zaciatku tehu, klasicke bolesti krizov a bolesti prs.. vravel ze je to neskutocne maly narast HCG a ze sa mam sledovat a prist zas o tyzzden na kontrollu. Uz naozaj neviem co si mam mysliet..uz to chcem mat uzavrete bud to bude miminlo alebo nie..ale moja intuciia mi vravi ze sme na tom pomalsie ale bude to mimi..to cakanie ma zabija..preizili ste nieco poodbne? Ze aj ked pomaly stupalo HCG boloto dobre tehu?

lyci
13. feb 2022

@zusqa ja mavam ovu druhy tyzden cyklu, napriek tomu plod bol od zaciatku tyzden a viac pozadu, 2x to takto skoncilo MA

zusqa
autor
13. feb 2022

@lyci to ma velmi mrzi..a v ktorom tyzdni k tomu doslo? A mala so nejake priznaky? Bolesti?

dadulamamula
13. feb 2022

@zusqa ja som mala podobne.. V marci mi mala dôjsť ms nedošla, 2 týždne mi to meškalo, negatívne testy 1 vyvolavacka... Už som bola na nervy po 2 tt test slabo pozitívny hcg iba 81 ze mimomaternicove lnic nebolo dlho vidieť už som mala byť 8tt.. A teraz mi to beha 4 ročný chlapček silný ako buk 🤣❤️

lyci
13. feb 2022

@zusqa ziadne bolesti. chodila som na kontroly, kym nebola akcia srdca. a potom na dalsej kontrole uz nebilo srdce. pri prvom mi predtym splaslo brucho, inak ziadne tazkosti. pri druhom tehu som spinila od tej kontroly, kde zacalo byt srdce
ak si mala ovu ku koncu cyklu, tak mozes byt az 2 tyzdne pozadu a je to ok. dolezite je ci stupa hcg dostatocne rychlo

zusqa
autor
13. feb 2022

@dadulamamula a vzrastalo ti hcg tak ako ma ze zdvojnasobovalo kazdy 2 az 3 den? Som rada ze to v tvojom priapde tak skvelo skoncilo ❤️

zusqa
autor
13. feb 2022

@lyci to ma mrzi.. :(..no to hcg rastie ale malinko..len o 200 jedmotiek za tyzden..teraz pojdem 3 ti krat na kontrolu a uvidime co dalej..budem dufat v zazrak..

lyci
13. feb 2022

@zusqa 200 za tyzden je strasne malo. je to znak neprosperujuceho tehotenstva. aj ked zo vsetkeho existuju vynimky. urcite sa take najdu aj tu. asi ti zostava iba vyckat

dadulamamula
13. feb 2022

@zusqa viešco, zobrali mi krv iba na začiatku tam neviem ci rástlo, Dr mi povedala ze ide asi o mimomaternicove ze ešte počkáme to bolo v piatok vtedy mi vzali aj krv.. No a o týždeň aj par dni to bolo nejak utorok som začala spinit tak som letela tam vtedy mi povedala výsledky krvi ze bolo 81 hcg ze nízke takže asi je to potrat, urobila mi vaginálne sono a už tam bola taka mala bodečka takže nakoniec vylúči mimomaternicove dala progesteron čipky 2xdenne na udržanie a o 3 dni to bolo v piatok už bilo srdiečko a to som mala byt vyše 9tt a podla sona ze 7tt a vždy to robilo 2 týždne rozdiel.. Trosku to drobec aj dobehol... TP som mala podľa ms 14.12.a podľa sona 31.12. Nakoniec sa drobec vypýtal až po novom roku, čo si myslím ze uz dávno mal byť vonku lebo ťažký porod som mala a mal skoro 4,5 kg ale je zdravý úžasný silný a to najkrajšie na svete aj so sestrickou

zusqa
autor
13. feb 2022

@dadulamamula tak to bol zazrak ❤️❤️

dadulamamula
13. feb 2022

@zusqa to teda bol

zusqa
autor
13. feb 2022

Tak bola som na pohotovosti lebo som mala a este mam silnejsie bolesti vajecnikov, a videla dr. Akciu srdiecka aj zltkovy vak..vo stvrtok este nic nebolo a dnes srdiecko..sme 7+3 ale vyzera to na 6 ty tyzden..nepacil sa jej kusok gestacny vak 8 mm ze je malicky a hcg je 1360..nechapala ze pri takej malej hodnote vidno a bude bit srdiecko..teraz dufajme ze babo chytilo druhy dych a bude bojovat.

kiki68
13. feb 2022

@zusqa Ja by som tomu zacinala verit, ze to dobre dopadne. Je mozne, ze to zacne rast teraz narazovo to HCG a dolezite je, aby rastol plod. Este je mozne, ze nejak divne prebehla ovulacia a otehotnela si neskor. Mne zase povedal napr, ze 40tis sa mu zda na 7-8tt vela, ale male rastlo a vsetko bolo oki. Pozri do 12tt je to vzdy o tom ako to rozhodne priroda. Ale tak male sa drzi a rastie.

lucylliana
16. feb 2022

My sme to mali na začiatku tiež dosť veselé posledná MS 1.9.2019 na 28deň ciklu som si robila test na ktorom bol duch, tak som si robila test o 3dni neskôr ktorý mi ukazovala že je negativny no napriek tomu mi MS meškala. Na 10 deň meškania som volala lekárovi že mám prísť nič nevidel tak že zrejme biochemické tak mi pichol vyvolávačku, že za 2-5dni to príde no na 5deň stále nič. Tak dom volala zasa že sa mám prísť ukázať. A až v tedy bolo niečo vidieť takže oproti tabuľkám sme boli o 10dni pozadu. No je z neho zdravý 1,5ročný chlapec lebo som verila chcela.

zusqa
autor
17. feb 2022

@lucylliana tak to ma velmi tesi..🤗💜

zusqa
autor
17. feb 2022

Tak nakoniec som vcera zacala krvacat a urobili zaver ze spontanny potrat..hoci videla vcera srdiecko..ale vraveli ze sme mali byt 9 tyzden podla kalkulacky ale vyzera to na 4-5 tyzden..dnes este krvacam a mam silne bolesti a zajtra idem k svojmu gyneko..uvidime uz to chcem mat za sebou.

lyci
17. feb 2022

@zusqa mne vcera brali krv na hcg v 4+2, lebo som mala ist na MR. dnes som volala o vysledok a hcg bolo len 54,1, takze nic z toho nebude. dnes som si robila test a bol slabsi ako ten predvcerom. skoda, to je uz treti za posledny rok a este mi aj zrusili dolezite MR kvoli tomu. ale tentokrat som ochotna ist na kyret len v nevyhnutnom pripade

kiki68
20. feb 2022

@zusqa ale kym mas srdiecko, tak to este potrat byt nemusi. Uvidis co bude u gyn. V 4-5tt zase neni srdiecko. To by sedelo s 7-8tt. No uvidis ako rozhodne priroda

zusqa
autor
21. feb 2022

@kiki68 potratila som 16.2. doma.

kiki68
21. feb 2022

@zusqa to ma velmi mrzi, urcite pride babo v spravny cas

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre