Nie som si istá, či som užila Progestanelle

mariac91
27. máj 2024

Ahojte, uzivam dva krat denne progestanelle 200. Ani za svet si neviem spomenut ci som go rano uzila alebo neuzila. No akokolvek sa snazim spomenut si , netusim .... Stalo sa to niektorej? Co mam robit uzit ho este raz alebo neuzit a dat si vecer?

janai1
27. máj 2024

@mariac91 však si spočítaj tabletky od kedy si začala užívať

stellarstar
27. máj 2024

Ako kocka vyššie, mrkni na blister a píš si nejaký záznam v tel.

zupka33
27. máj 2024

No, mala by si si to nejako znacit, lebo je dolezite to brat poctivo a tak, ako treba. Nemala by si mat v tom taky chaos. 🙂

mariac91
autor
27. máj 2024

@janai1 beriem ich uz tak dlho ze nemam prehlad ktoru krabicku som kedy načala

mariac91
autor
27. máj 2024

@zupka33 toto sa mi stalo prvy krat, celu noc som zle spala, taka som bola unavena ked som odniesla deti, ze som lahla do postele, vacsinou to uz mam automaticke odnesiem deti, idem si trochu lahnut dqm si do posvy tie lieky . Ale teraz som si nebola ista, ci som si ich tan dala, alebo nie lebo gned som zaspala. Ale uz aom pisala doktorke , kazala mi dat preventivne 100vku

janickamalicka1988
27. máj 2024

@mariac91 mne sa to tiez raz stalo. Odvtedy mam na druhej strane platka napisany den pri kazdej kapsulke. Aby sa mi to uz nikdy nestalo a veru raz ma to uz zachranilo. To iste robim na vsetkych liekoch, lebo pri tom mnozstve a plnej hlave myslienok sa to niekedy neda zapamatat.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre