Nič mi nechutí jesť

elisa77
5. aug 2013

Kočky som 7tt+ 3..ale vôbec nie som hladná..jedine stále smädná..Jem nasilu, aby malo malinké aspoň nejakú papu..Mali ste aj Vy taký problém? Vďaka 🙂

alenka0
5. aug 2013

Ja mám ten istý problém. Niekedy aj som hladná, inokedy ma nútia jesť, lebo vôbec nemám na nič chuť. Zrejme to prejde časom.

nicolle21
5. aug 2013

to prejde, neboj sa nič 😉 ja som v prvom trimestri schudla, ale nepchala som sa nasilu jedlom, ono v týchto horúčavách je dôležitejšie mať veľa tekutín.. bábo si aj od teba vycucne, čo potrebuje, to sa neboj 😉

majka1981
6. aug 2013

@elisa77 ja mam podobny problem, ze tiez mi nechuti jest a musim sa viacmenej do niecoho prinutit (teraz som v 6 tt, este nemam potvrdene tak zato to nie je v profile). mala som to aj pri prvom tehotenstve a polepsilo sa to okolo 9/10tt a potom to zmizlo celkom okolo 15tt. do vtedy som mavala dni, kedy som na nic nemal chut. neboj, telo ma zasoby. co mne aspon ako tak chuti je ovocie - melon, pomaranc.. v tejto horucave pochopitelne a zdrave 🙂

nika2892
31. aug 2013

Ja mam presne ten isty problem schudla som uz 6 kg a absolutne nic mi nechuti na nic nemam chut a ak aj nahodou nieco ziem vyzvraciam to...Je to v poriadku?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre