ahojte baby chcela by som sa vas spytat ci je normalne ked som uz v 4 mesiaci a byva mi neuveritelne stale zle....toto trva uz od 6 tyzdna a poviem vam je to dost zatazujuce na organizmus,,Horsie na tom je ze ani mi nic nejde na chut jem vsetko nasilu co myslite do kedy moze toto trvat???lekarka mi dala aj cipky proti vracaniu ale tie mi pomohli na dva dni mate s tym skusenosti??dakujem kazdemu kto sa pripoji do diskusie a poradi mi.... 😉
Normalna (aj ked nie bezna) je zial aj nevolnost pocas celych 9 mesiacov. 4. mesiac je este v pohode a je velka sanca, ze ti to cochvilu zmizne. Ja som vracala do polovice 4. Cipky proti vracaniu - to pocujem prvykrat.
@vonicka Torecan sa volaju tie cipky, mne ich gyndos predpisal v mnozstve 6 kusov na mesiac, vtipny, vydalo mi to tak na tyzden 🙂
@miskalevica - tak potom ti ostava vybrat si 6 dni do mesiaca, kedy ti bude lepsie 🙂 pekne od neho, ale aspon daco 🙂))
ja som mala to stastie, ze mi bolo strasne zle od siesteho tyzdna do porodu. Brala som Vomex cipky, denne som mohla maximalne 3 ks, a obe deti su v poriadku.
Mne bolo velmi zle to siedmeho mesiaca, ale do konca tehotenstva som si musela davat pozor co zjem, pretoze mi netravilo. Jedine co mozem odporucit je jest lahke jedla, ktore ti nezatazuju zaludok.
@mirka1473 pri prvom som vracala este den pred porodom ... strasne my bolo zle cele tehotenstvo ..... komplet cele ... a teraz pri druhom je to lepsie ale aj mi je zle v kuse alebo ma boli hlava .... takze drzim palce ....
dakujem vam vsetkym normalne ste ma trosicka povzbudily zena musi vselico vydrzat pre to male stvorenie,,, 🙂 Uz budem najradsej ked bude pekne pri mne spinkat v postielocke...Dufam ze tie nevolnosti nebudu trvat cele tehu 😒....
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@mirka1473 je to normalne. moze to prejst kazdu chvilu ale moze ta to drzat cele tehu.
Pri prvom ma to zacalo prechadzat v piatom mesiaci. v 6. som uz mohla aj nieco zjest ale cele tehu som si musela davat pozor co zjem ci nezjem.
Pri druhom mi to preslo rychlejsie ale som myslela ze budem steny skrabat
zavisi ci aj zvracias alebo je ti len nevolno.
ja som si tykala so zachodovou misou niekolkokrat denne.