Dobrý deň, chcela by som sa poradiť. Som 8+1 a veľmi ma trápi to, že neviem kto môže byť otcom. Styk s.muzom X som mala 22.6 bez ochrany (zevraj sa do mna nespravil) a s mužom Y som mala styk o týždeň neskôr...neviete mi stým pomôcť kto asi bude otcom 🤔zbláznim sa
@sisa_s 10.6 som mala robený kyret a krvacala som do 21.6
Bože, daj nech je toto vymyslené! 🙏🙏🙏
Tak to si sa poponahlala..po operacnom zakroku a ledva skonceni krvacania hned obiehat muzov...
za mna ten druhy, aspon tak mi to vychadza za predpokladu ze 21.6 skoncila MS a este ked ten prvy do Teba neejakuloval :D
stava sa 😉 a myslim si, ze autorka pri pisani tohto prispevku skutocne nestala o to, aby ste tu moralizovali a odcudzovali jej konanie 😉 kazopadne, da sa to vypocitat, este nie je vsetko stratene. 😉
@hendikep "že vraj" neejakuloval😉
So 100% istotou sa to nedá vypočítať, keď rozdiel medzi dvoma stykmi bol len týždeň, to len dať urobiť test otcovstva. To obyčajne povie každý, že neejakuloval, otehotnieť sa dá aj vtedy.
No ty si dobre nezbedná. Po pôrode spravíš testy otcovstva a budeš vedieť.
Ty si Ta ktora tu uz pisala,nie ?
Tak Ti treba no
@ninapat gyn mi vravela, že otehotnenie nastalo pred 8+1
@ninapat rozhodne jej tu nikto nic nechce odcudzit😉
Ak si 8+1, tak to určite nenastalo oplodnenie v 8+1. Skor cca 2 tyzdne po tom, ale aj to je len hrubý odhad.
Otehotnenie sa nerata od styku, ale poslednej ms, co u teba bolo ovplyvnene kyretom, preto sa to neda urcit presne...ale pravdepodobnejsi je muz Y, naisto ti povedia len geneticke testy
@ autor Blahoželám 🫣, ešteže si musíš "vybrať" iba spomedzi dvoch potencionálnych otcov... Akoby Ti tu niektorá z diskutujúcich mohla poradiť? Iba žeby držala pri sexe sviečku...
@really8 Vieš čo, pred 35 rokmi partia adolescentov sa ozrala na Silvestra na chate. Suseda stála pred súdom so 4 potencionálnymi oteckami. "Vyhral" to môj bratranec. Svadba nebola, obaja si založili rodiny a žili ďalej ako slušní ľudia. Nikto ich nedehonestoval, ich matky naďalej zostali kamarátky, klebety upadli do zabudnutia. Všeličo sa stáva. Nevieš, čo raz vyparatia tvoje deti.
Ty si 12 dni po kyrete mala sex? 😳
Už si to tu písala. Ak chceš byt istá tak im to povedz a nech si urobia test otcovstva.
Ty sa zblázniš? 🤣🤣🤣... aspoň napíš že vedia čo môže nastať, nech je tu sranda 😁🤣🤣🤣este necelé 2 týždne prázdnin tu máme 🤩
Toto je tak absurdne, ze najlepsie by bolo keby ze je to iba vymyslena tema. Ale moj skromny tip by bol ten druhy. Ale to sa dozvies len z testu otcovstva 🤷
@aurelia2000 no tlieskajme promiskuite. O tom ze mala styk ani nie dva tyzdne po kyretazi ani nejdem riesit. Toto nie je zlyhanie jednej noci. Jedna ozrata silvestrovska party.
A az to urobia moje deti, nebudem sa tvarit ze je to v pohode a stane sa. Takto vychovana nie som a ani takto nevychovavam.
@really8 Netlieskam jej. Nie je to v pohode. Veď ju tu dosť dali do laty. Ale mohla by sa už učlovecit.
Ved si uz tuto temu raz zalozila, aj odpovede dostala. Lepsiu si nevies vymysliet?
@aurelia2000 Ozaj ako to urcili v tej dobe pred DNA? Inak dobra party :D
@hiro Vtedy sa asi robili len krvné testy a teda po narodení dieťaťa po roku už bola vidieť aj podoba, v ďalších rokoch to bolo veľmi zjavné, čiže celkom sa trafili. No nemuseli to určiť správne. Toto dieťa a potom jeho ďalšie z manželstva vyzerali takmer identicky.
Da sa spravit geneticky test z krvy tehotnej zeny a stacia len nechty potencionalneho otca. Stoji to okolo 1200 Eur a vysledky su do 5 dni
Normálne neverím, ze toto je reálne.
Žena, ty koľko máš rokov? A tebe v nemocnici nepovedali, ze máš dodržať "šestonedelie" po kyrete? A nie sa okamžite "vrhnúť" na sex a ešte aj s dvoma rozličnými chlapmi?
No a otcom môže byť jeden, alebo druhý, co myslíš, ze tu mame krištáľové gule na uhadnutie? Daj si urobiť testy otcovstva a do budúcnosti trochu rozmýšľaj aj tým, co mas na krku, nie na inej časti tela.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Datum poslednej menstruacie? Pravidelny cyklus? Ovulaciu nemas odsledovanu?