Nevedela som, že som tehotná

bibetko
21. máj 2024

Ahojte baby. 23.3 som mala.menstruaciu naposledy. Ale v aprili som si robila test a vysiel negativny a den nato som dostala znova menstruaciu ale taku slabu asi tri dni trvala. O mesiac neskor teraz v maji mi to meska a robila.som.si päť testov a vysli pozitívne. Isla som k DR a ten mi povedal ze tam nevidi nic len gestacny vak. Ze budeme sa riadit podla aprilovej. Ale aj tak mi to nevychadza kedze presne viem den k tomu doslo. Kazal mi prist o tyzden na kontrolu. Je mozne ze tam nic sa neukaze alebo? Dakujem

venom19
21. máj 2024

Ovulacia moze byt posunuta a spermie isty cas vydrzia, k oplodneniu mohlo teda dojst v iny den ako den styku. Ved uvidite na dalsej kontrole, asi to este az tolko nemeska, nie je skoro aby nieco videl?

majamat
21. máj 2024

@bibetko ak by si bola tehu este pred tou aprilovou ms, potom by tam bolo vidiet viac to vyzera na tehu po aprilovej ms.

ja som mala tiez len gest. vak v 6tt, co je teda asi 6tt od poslednej ms.

co ti nevychadza?

barbora232323
24. máj 2024

@bibetko ahoj ja som tiež v 5tt a vidno mi len gestačny vak
To je vidieť až na 8tt ja idem na kontrolu o 3tyzdne a dovtedy by malo byť vidieť aj plod a srdiečko ❤️ takže tehotná si gratulujem 🥰

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre