Stalo sa niektorej, že na svoje tehotenstva prišla až okolo 3-4-5 mesiaca ? Je to reálne ?
Ano, v praci sme mali babu, ktora to zistila v 24-26tt, nahodou. Tenucka ako sparatko.
Nasa suseda v 4 mesiaci, tri mesiace mala este menzes.
Je to úplne bežné
@simonkazga nemala bruško? Alebo teda ostatné žienky tiež žiadne bruško nič?
pokiaľ je niektorá chudá alebo zase veľmi obezna, tak sa to stáva, moja neter do 4.mes. nemala žiadne bruško
myslela si ze trosku pribrala, ms mala nepravidelnu cize neriesila to, nevolnosti neboli....o dieta sa nesnazili, naopak, riesila rozchod, stahovanie, studium
@janickacrazy a pokial je žena chudá ale nie chorobne ? Teda že všetko v norme, len spaľovanie extra rýchle ..
mám za sebou potrat, bola som už skoro v 4. Mesiaci a vôbec som nevedela že som tehotná !
Síce sa to stalo pred rokom, ale mám obavy.. že nebudem vedieť ani o ďalšom tehotenstve .. dokonca v tej dobe som brala HAK
Vobec nic. Sla k lekarovi lebo ju pobolievalo podbrusko. A tam šok. Menstruacia kazdy mesiac. Paradoxne dalsi mesiac uz nedosla.
nuž tak si rob pravidelne testy a budeš vedieť
No tak by som si robila pravidelne testy, tak cca 14-16 dni po styku by vedel ukazat, resp. si odsledovat ovulaciu, kedy byva (ovu testy, bazalna teplota) a zistis. Ja si namatkovo robievam testy, ale nepanikarim, lebo niekedy mam ovu az na 22 DC a potom este 14-15 dni a az potom ma prist menzes. Ale namatkovo si testy robim, lebo co ak...
nemyslím si, že je to také bežné. Ja som pri prvom mala normálne menzes, snažili sme sa, tak som bola sklamaná, nemala som žiadne iné príznaky, až keď mi začalo bývať o pár týždňov zle, tak mi svitlo. Ale pri druhom som vedela hneď, že som tehotná. Pred časom tu bola na MK žena ktorá to zistila až v piatom mesiaci, bola trošku pri sebe, tak nejaké malé bruško sa tam stratilo. Inak ja som ešte v šiestom v pohode zapla nohavice a to som bola štíhla. Ale keď si urobíš test, nemáš sa čoho obávať
setra keď išla rodiť tak na vrátnici v nemocnici sa jej pýtali kde má to dieťa?😉normálne zapla nohavice čo nosila pred pôrodom, bruško maličké....a to už išla rodiť....záleží akú máš preddispozíciu...jedna priberie 20kg(polovica je voda) a druhá počas celého tehotenstva 6-7kg
Do 24tt som mala riadne v deň ms krv a spinenie … bruško žiadne, takze keby neviem že sa snažíme o babo ani nezistím tehu
Ja som mala v porodnici spolubyvajucu,ktora tvrdila,ze az do porodu nevedela,ze je tehotna,ze myslela,ze je v prechode. A to uz jedno dospele dieta mala. Vraj aky sok...
No po 3m. :D Necakala som to. Bola som cerstvo po porode..ale fakt neverim,ked niektore porodia a nevedeli,ze su tehotne. :DD
Kamaratka tiez brala hak,este bola na gynci,ze jej meska mens tak jej pichli vyvolavacku a ked nic tak dr robil sono,skoro ho vykotilo,baba v 5 mes....hned jej vitaminy dal a kludovy rezim a maly sa nastastie narodil uplne zdravy...cize je to mozne...byt tebou tak si aai naozaj kazdy meaiac po MS urobim test
Ako je možné že na začiatku ešte krváca zena(nie je to klasická menštruácia) alebo ze ma malé bruško, alebo nepravidelne cyklus, tak to zisti v 4-5 mesiaci. To sa dá pochopiť, v pohode. Ale nepochopím že existujú ženy, ktoré (vraj) netušili, že sú tehotné až bum začali rodiť. To podľa mňa ani nie je možné, jedine ze by si úplne všetko vysvetľovali inak, pohyby predsa musí cítiť ku koncu každá žena, neexistuje, že nie. Aj keby bola obezna a mala vpredu placentu, alebo neviem kde otočenu maternicu.
@jaskolka no pri niektorých Angicankach, čo som videla také obézne, tak že si mysleli, že len črevá sa im hýbu, nie je asi nič nemožné 🧐
Áno, ja! 😃 Zistila som to, keď som bola v 3. mesiaci. Nemala som vôbec žiadne príznaky, nebolo mi zle a ešte som aj mala 2x menzes.
Kamarátke povedali na konci 5 mesiaca, že bude mamou, tiež chudučká, s telieskom v sebe a nepravidelnou slabou "MS". Kôli tomu šla na gynekológiu. To skoro šľak trafil všetkých.
Členka rodiny to zistila až keď cítila pohyby, ms nemala, lebo dojcila, ale tá to mala preto, lebo sa nepekne vyjadrovala o ľuďoch, čo to zistia až takto neskoro. 🙊
moja známa zistila v 7 mesiaci :D normálne mala menzes celý čas, placentu vpredu, čiže pohyby si zamenila za pohyby čriev, keďže boli také slabšie kvôli tomu, bruško tiež si iba myslela, že trošku pribrala. a potom šok na preventívke :D
Kamoska to zistla az v 16tt ..
Ziadne pohyby este, nic jej nebolo, menzes mala strasne nepravidelný
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
znama na to prisla v 5.mesiaci:slight_smile: