Neskoršie otehotnenie. Bojím sa

sonka_miro
3. nov 2011

ahoj,vcera som bola na dlasom ultrazvuku lekar povedal ze podla PM by to mal byt 7-8tyzden,ale to co vidi mu zodpoveda na 4-5 tyzden, ze skor to vyzera na nejskorrsie otehotnenie,slabe spinenie co mam, tak povedal ze je to tym, ze sa to uhniezduje, dal mi dufaston a kontrola az o tyzden, ze nemam co stratit a rozhodne treba pockat a nie hned konat ako chcel ten lekar vcera, A ked som mu povedala ze ked som bola pred 3 tyzdnami u lekarky a ta tam nevidela nic iba zväcsenu sliznicu maternice, tak povedal ze vtedy mala vidiet to co vidi teraz on, a potom by to malo byt len posunute a vsetko v poriadku.tak dufam, ze to nakoniec dopadne vsetko dobre.bojim sa

tatulienka
20. aug 2012

@sonka_miro ahoj...ako to teda bolo s tym posunom?

sonka_miro
autor
24. aug 2012

@tatulienka ahoj, potratila som 25.11 :( nakoniec sa zistilo ze to mali byt dvojicky,ale lekari asi nerobili poriadne vysetrenia ked nevideli ze tam su 2plody :( jedno sa vyvijalo a malo srdiecko ale to druhe odumrelo niekde na zaciatku a odobralo silu tomu druhemu a tak som prisla aj o druhe,ale toto vsetko som sa dozvedela od jedneho dobreho lekara,ktory ma bral na pohotovosti, tam som v podstate potratila :(

janulka1980
24. aug 2012

@sonka_miro ahoj! a ak sa smiem spytat, v ktorom tyzdni to bolo? podarilo sa ti potom otehotniet znova?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre