Ahojte. 9.1. Som bola u lekára a povedal ze som 5+1 ale mala som byť 6+2. Dnes som bola znova a povedal ze som podľa sona 6+2 ale mala som byt 7+3. GV mal pred dvoma týždňami 4,44 bez embrya a teraz ma cez 15mm a embryo vyse 6mm ale bez akcie. Vôbec mi to nevychádza a on povedal ze je to v norme. Mali ste to tak a bolo to prosperujuce tehotenstvo? Ďakujem.
Stačí, že o kúsok vedľa odmeral a máš týždeň rozdiel.
@tessa2299 no len som si takmer istá ovulaciou.
@januska12323 to naozaj?
Tieto merania budú počas celého tehotnenstva s odchýlkami, vôbec by som to neriešila. Lekár jw vyštudovaný, myslím že počas života mu preslo xy žien cez ruky a má zhruba predstavu, co je a čo nieje v norme. Mojim obom synom začali byt sediecko až v 9tt, prvého som prenášala, s druhym som tehu a uvidím. Ovulaciu si mohla mat v iný deň ako byva. Bude to v priadku
podla mna si isla k dr prilis skoro (pokial si na to nemala nejake ine dovody, napr. skusenost s nizkym progesteronom atd). srdiecko bije, ale bezny pristroj u gyn to nie je schopny este zachytit.
@janetinka27 ja som musela ísť lebo musím brat progesteron.
Ja som mala rozdiel až 10 dní. Ale teda ja som mala neskôr ovuláciu. Lekárovi to podľa meraní sedí, maličké rastie v norme, tak hádam všetko dopadne dobre 🙂.
No tiež som si bola istá na ovuláciou a bol rozdiel celé tehotenstvo 4/5 dní neviem isto .čo mi však ostalo v pamäti je tehotenstve ktoré skončilo neúspešne na ultrazvuku že 6+2 akcia ešte nebola mala som byť 7+2 prísť som mala o týždeň a povedal že 6+5 proste za týždeň sa to posunulo podľa ultrazvuku len o 3 dní .srdiečko ale bolo vidieť. Ak má niečo zle dopadnúť tak to dopadne 😔
@mariska1989 ja som mala byt podla ms teraz 8+3.
@mariska1989 ale rast rastie. Aj GV aj embryo.
Tak ak si podla ms mala byt 8+3, tak 6mm embryo je na tento tyzden male. Ja som mala 6+3 a embryo malo 6,6mm
@tessa2299 ano. Povedal mi ze podla sona som 6+2. Co nesedí s MS.
@tessa2299 ale pred dvoma týždňami nebolo ani embryo.
tak si mala zrejme posunutu ovu a zatial musis len cakat. pokracuj v brani progesteronu. predtym si mala ake dlhe cykly?
@janetinka27 takmer presne. 28-31
No ako keď som sa lekára na to pýtala tak mi povedal ze je to v norme ale mne sa to zdá úplne nepresne.
Pokiaľ rastie je všetko ok ono k uhniezdeniu mohlo dôjsť neskôr do toho ovu sleduješ ako ?
@mariska1989 no áno narástlo od minula aj embryo sa objavilo. No na 9dpo som už mala ducha na tehotenskom teste. Nemyslím ze by som mala posunutu ovu.
Ahoj, ako si nakoniec dopadla prosím? Riešime práve niečo podobné 😏
@moolnarkaa ahoj. No nedopadlo to u mňa dobre. Ale potom som v máji otehotnela a už tu mam polrocnu princeznú. Držím palce.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Podla mna to vyzera na posunutu ovulaciu. Sice na srdiecko je este zavcasu, moze sa neskor ukazat. Dnes este nebilo, ale zajtra uz moze.