Nesedí mi týždeň tehotenstva

7. aug 2023

Ahojte
Od začiatku som mala problémy, mala som byť už v 5tt ale test som mala negatívny. O týždeň na to 6tt som mala pozitívny test, hneď som išla k dr a ten mi oznámil, že bábo je pozadu o týždeň. Stretli ste sa s tým niekto? Znamená to niečo zlé?

selena_luna
7. aug 2023

znamena to len, ze si mala o tyzden posunutu ovulaciu. uplne normalna a bezna vec, nestresuj sa.
babo je o tyzden posunute voci MS. a kedze si aj mala aj posunuty pozitivny test, tak sa pravdepodobne vyvyija uplne v norme. aj moje deti boli o tyzden mensie...

anjelicek26
7. aug 2023

Ved to sedi nie? Ovulacia tyzden neskor, Test tyzden neskor,Babo tyzden mensie.. lekar sa riadi terminom podla MS, preto to vidi Ako mensie,pritom to je Tak Ako Ma byt.

petamich
7. aug 2023

stretne sa s tym tak kazda tretia 🙂 alebo castejsie, vo vacsine pripadov to znamena len to, ze bola posunuta ovulacia a teda nemas standardny cyklus, kedy zena ovuluje v strede cyklu, vsetko mas o tyzden posunute, takze to je naozaj iba posunuta ovulacia

zenulkaaa
7. aug 2023

Za mna uplne jedno. Tak ci tak rataj tyzdne od poslednej menstruacie. Stale sa potom s tymto zeny len zbytocne pletu.

ninka99865
7. aug 2023

Doktori radi presadzujú názor že ovulacia musí byt striktne na 14 dc. Preto je fajn ju mat odsledovanu v čase snaženia sa. Ja som to mala tak isto a rovno som to aj dr povedala, aby ma zbytočne nevystresoval

anjelicek26
7. aug 2023

@ninka99865 Tak presne syna sme zarobili dva dni pred MS a jednoducho som Si to preratala a povedala lekarovi Ako Termin MS presne 14 dni pred tym,ked Bol muz na vikend doma.Inak by furt niekto nieco riesil,ze nesedi.

rebrambora
7. aug 2023

Moj do 15tt nevedel, v kt. som presne.

bagre
7. aug 2023

týždeň rozdiel nie je problém, dôležité je, čo sa bude diať v najbližších týždňoch, ako sa bude vyvíjať, akcia...

barbora19911
7. aug 2023

@rebrambora presne ani môj až okolo 17 týždňa mi konecne povedal že v ktorom som týždni :D

martinusik91
7. aug 2023

Ja som to tiež tak mala. Nemám tabuľkovo ovuláciu. Mám ju neskôr aj dlhší cyklus.

ivanakaka
7. aug 2023

@zenulkaaa aj ja tak mam…termin porodu sa urcil podla prvych USG

mirka438
7. aug 2023

Ja som si spomenula na merania, ktore doktor vykonaval sonom na mojej dcere v bruchu. Hlava sedela na 18tt, nohy na 23tt... Ja uz som sa bala, co to bude za mutanta 😂 prerataj si datumy, ovulaciu si vobec nemusela mat vtedy, ked si mysli doktor. A merania pocas tehotenstva vobec neber doslovne. Ako ked som prisla do nemocnice na vyvolavanie porodu, dcera mala mat 3 kg a o par hodin 3,7kg. U syna sa sekli skoro rovnako.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre