Ahojte chcem sa opýtať ci ma niekto dobrú skúsenosť, spinim už asi 2 týždne a dnes mi dr zistil hematom ale nie to som chcela mala by som byť v 10tt no podľa Soňa som 8+1 ,od začiatku vieme ze som otehotnela neskôr lenže v nedeľu som bola na pohotovosti a plod bol 7+6 dnes som bola na kontrolu u svojho dr a tam bolo po 5 dňoch 8+1,snáď ma povzbudite 🙂 12.9 mam ísť na screening a o 2 týždne kontrola u môjho dr
nez sa vajicko uchyti tak mu to moze trvat ... plus ani velkost vzdy nesedi etc.. si prilis kratko .. +- tyzden ..pokial vies kto je otec trapit ta to nemusi
@ludka321 tie dni by som až tak nesledovala, ešte je veľmi skoro. Prístroje kde ti robia sono nie sú úplne presné, aj ovulaciu si mohla mať posunutú. A pokiaľ sa naozaj jedná len o pár dní, tak nejde o nič. Zbytočne sa tým stresujes. Ukľudni sa a oddychuj keď máš hematóm. Všetko dobre tebe aj bábätku 🧡
@ludka321 prosim Vás keď píšete že spinite čo presne to znamená ja mám asi niečo podobne hnedé spinenie už druhý týždeň nie veľa len dnes toho bolo troska viac
@malalesnavila take tmavo hnede,niekedy troska doruzovanu dr si uz bola?treba skontrolovat babo a nasadit liecbu
@macko1007 bola som dnes na pohotovosti nasadili mi duphaston a o týždeň o obvodného lekára sa mám hlásiť
Ja som bola akurat u lekara. Mala by som byt 6+2, ale som len 5+2. Ale ja viem, ze mam posunutu ovulacie, aj presne kedy sa zadarilo, tak preto viem, ze je to ok. Normalne by som stresovala, ale kedze viem presne den, tak tomu rozumiem a som v klude. Tak neboj ani ty 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@ludka321 takto skoro sa to neda presne urcit. Tyzden hore dolu, je rozdiel aj v ultrazvuku, nie kazdy je rovnako dobry