Ahojte, dámy,
som v 7tt tehotenstva, dnes som bola na vyšetrení a mám maternicu otočenú naopak. Lekár nepocul srdiečko, ale zevraj to môže byt tým že mám otočenú tu maternicu a on sa nevie k tomu plodu tak blízko dostať. Povedal, že so srdiečkom počkáme ešte do budúceho týždňa a keď ho nebude počuť, tak to znamená, že plod sa zle vyvíja. Myslite si že je tam ešte nádej? Akú máte skúsenosť?
Ďakujem
@nssv2 so srdieckom ja som si uzila toho dost som momentalne v 12tt...krvacala som isla som na pohotovost srdiecko bilo o tri dni k svojej dr srfiecko nebilo povedala ze moze byt ze ma slabsi prisyroj ako v nemocnici...v ten den som krvacala ja ze uz je koniec na pohotovosti mi povedali ze srdiecko bije ale slabo o tri dni kontrola u mojej dr a srdiecko uz bilo dobre....takze taku skusenost ja mam...a ja mam tiez maternicu naopak a dr na pohotovosti vravela ze tazsie sa vidi babatko pri onratenej maternici v zaciatkoch
@nssv2 ahoj, moj nazor je, ze je to skoro, je to male a skratka to este nevidno. jednoducho bez stresov pockaj do dalsieho tyzdna.
ja som takto bola na potvrdeni tehotenstva, bol pritomny plodovy vak, akcia srdca nebola viditelna. este v ten den vecer som sla na urgent pre krvavacanie (hematom) a uz bolo pekne vidno akciu srdca.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
jasné, nádej zomiera posledná....
držím palce.