Nepočuť srdiečko plodu - skúsenosti

nssv2
31. mar 2023

Ahojte, dámy,

som v 7tt tehotenstva, dnes som bola na vyšetrení a mám maternicu otočenú naopak. Lekár nepocul srdiečko, ale zevraj to môže byt tým že mám otočenú tu maternicu a on sa nevie k tomu plodu tak blízko dostať. Povedal, že so srdiečkom počkáme ešte do budúceho týždňa a keď ho nebude počuť, tak to znamená, že plod sa zle vyvíja. Myslite si že je tam ešte nádej? Akú máte skúsenosť?
Ďakujem

deti95060810
31. mar 2023

jasné, nádej zomiera posledná....
držím palce.

floki1994
31. mar 2023

@nssv2 jasne, treba verit...doktor vie preco sa rozhodol cakat.. niekedy sa strdiecko objavi az 8tt.. 🙂 drzim palce

dally55
31. mar 2023

@nssv2 fóra sú tu plne skúsenosti žien že až v ôsmom týždni sa objavilo srdiečko, niekedy aj neskôr , asi to bude bezne, a ešte ak je maternica opačne tak to môže byt tiež tak

mariamisko
3. apr 2023

@nssv2 so srdieckom ja som si uzila toho dost som momentalne v 12tt...krvacala som isla som na pohotovost srdiecko bilo o tri dni k svojej dr srfiecko nebilo povedala ze moze byt ze ma slabsi prisyroj ako v nemocnici...v ten den som krvacala ja ze uz je koniec na pohotovosti mi povedali ze srdiecko bije ale slabo o tri dni kontrola u mojej dr a srdiecko uz bilo dobre....takze taku skusenost ja mam...a ja mam tiez maternicu naopak a dr na pohotovosti vravela ze tazsie sa vidi babatko pri onratenej maternici v zaciatkoch

heln
4. apr 2023

@nssv2 ahoj, moj nazor je, ze je to skoro, je to male a skratka to este nevidno. jednoducho bez stresov pockaj do dalsieho tyzdna.
ja som takto bola na potvrdeni tehotenstva, bol pritomny plodovy vak, akcia srdca nebola viditelna. este v ten den vecer som sla na urgent pre krvavacanie (hematom) a uz bolo pekne vidno akciu srdca.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre