Ahojte, som v cca 8.-9.týždni, som skoro žiadne príznaky nemala, občas podbrusko hlavne večer, a keď som si chytila/stlačila prsia, tak trosku zaboleli. Dnes som sa strašne vytocila ale úplne ako sa dá, a teda tie prsia má už nebolia. Myslite že by to mohlo uškodiť malému? ❤️ sme už mali potvrdené pred 2tyzdnami, všetko bolo ok 🥺😢 len sa bojím aby to dnešný deň všetko nepokazil 🤦♀️ A celý deň mi je zle na zvracanie (mali sme ráno tutumutu, a odvtedy som nejaká taká, lebo doteraz mi zle nebolo).
Myslis, ze zvysnych 7 mesiacov sa uz nevytocis? Nebudes nikdy v strese? To patri k zivotu, netreba sa zbytocne zamyslat nad takymi vecami. Ak sa nieco stane, tak je to preto, ze zrejme plod nebol vporiadku a nie pre jedny nervicky. Panikarit budes ked ti zacnu priznaky, ked zrazu zmiznu, ked zacnu pohyby a pol dna ziadne neucitis, bat sa uz budes stale.
Joj ďakujem žienky ste má ukludnili. Veď to že práveže tu na konikovi som čítala že keď zrazu zmiznú príznaky je to zle tak som teraz v strese ešte z toho 😅 dúfam že bude všetko v poriadku lebo sme sa faakt dlho snazili a až po pár rokoch to vyšlo akurát mesiac pred umelým oplodnenim.
Ahoj, ja som v 8tt a za posledny tyzden som prezila vela stresovych situacii - trikrat pocas soferovania (raz takmer buracka na dialnici a dvakrat moj muz skoro neubrzdil, ked sa pred neho natlacilo auto v BA v zapche), dnes som sa silno prelakla, pred tyzdnom som sa rano tak silno strhla zo sna, ze ma este pol hodinu bolelo brucho.. Ja mam pocit, ze prave v tehotenstve zazivam akosi vela stresujucich situacii a sokov. Vsimam si na sebe, ze akosi precitliveno reagujem na veci a lahko sa vylakam.
Neboj sa, prsia nie sú dobrý indikátor tehotenstva, mňa raz boleli a raz nie, zbytočne som sa tým stresovala....
@7lenka11 asi sme len viac citlivé a viac všetko prežívame a bojíme sa o malé. Ale hádam kde všetko ako má 😊
Ďakujem žienky za povzbudenie, inak od včera má zas začali bolieť a ešte viac ako predtým 🙈🤦♀️😅 tak hádam je malé v poriadku a tým mi to ukazuje ❤️
inak ja som zažila podobné pocity včera.. podvečer a večer ma prešli všetky bolesti, tlaky v brušku, prsia "povolili", po dlhom čase som nebola unavená.. od strachu som ani nemohla zaspať.. a dnes ráno ma zase začali bolieť, aj bruško trochu cítim.. do toho mi volal gynekológ, že všetky odbery z minulého týždňa sú v poriadku.. tak som sa trochu upokojila.. asi si musím menej všímať samú seba, ale je to stres.. mám za sebou jedno biochemické tehotenstvo v minulosti, čiže som viac opatrná
@7lenka11 ja som si objednala ten angelsound poznáš? Takto budem vedieť či je malé v poriadku. Síce by to malo asi byt počuť až od 10tt tak uvidíme, ešte neviem kedy mi to vôbec príde 😅 ale baby hovoria že je to dobrá vec a že sú kľudne potom keď počujú ❤️ Tak skús pozrieť aj ty keď tak 😊 na pilulke je to za 28€ s nejakou zľavou
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ale nic sa nestane, tehotenstvo je casto horska draha emocii, proti tomu musia byt babatka odolne, inak by sme uz vyhynuli. Priznaky su u niekoho od zaciatku, u niekoho nastupia neskor alebo su raz ano, raz nie. Niekto nema ani vobec nic okrem brucha. Ja som mala prve tehotenstvo nevydarene a tam som mala priznaky este pred meskanim ms a este asi 10 dni po kyretazi. Druhe bolo uspesne a tam sa to roztocilo az od nejakeho 7tt a striedavo sa objavovali a mizli. Vytocena som bola velakrat, aj uzkosti som mala, aj som plakala a vsetko bolo ok.