Dobrý den prajem, chcem sa spitat lebo mi to vŕta v hlave celi den
Stalo sa Vám niekomu že ste tehotna 10 týždne a test je stále negatívny? Vopred dakujem
@silviazlat možno potrebuje dať na instagram test s 2 čiarkami 😉
@ivkazba To si nemyslím, ale príde mi to zbytočné. Raz, keď to Dr. potvrdí z krvi, alebo ultrazvuku nerobím predsa doma ďalšie testy. Pani môže mať menej HCG hormónu, preto nemusí test reagovať. Každé telo je individuálne.
@silviazlat áno mám len sa bojím že či nieje nejaká chýba že mi to neukazuje...som v zahraničí a tu ku gynekologické nemam šancu brali mi len krv
je to zvlastne ale pokial ti to mas potvrdene od doktora z krvy tak by si mala byt normalne tehotna
@aurelka1 Ako píšem, máš asi menej HCG hormónu, ktorý vylučuje embryo. Prečo nie je možnosť ísť za hranicami na gyndu??
@silviazlat tu je teraz veľmi ťažko ísť k obvodnému Dr. Všetko riešia cez mobil už som sa stym natahovala 2 mesiace len minuli týždeň mi brali krv blby sistem tu majú a preto neverím doktorovi, gynekológia je tu iba v nemocnici a ta je zatvorená
@aurelka1 tehu test zachytava hcg uz od 10mlU (tie menej silne 20mlU), neexistuje , aby v 10tt neukazal pozitivny, pretoze v 8tt by mala byt hodnota hcg min 7650 mIU. To, ze neukazuje tehu test pozitivitu na zaciatku, ked hcg je rastie este pomalicky sa da pochopit, toto nie - podla mna nie si tehotna . pripajam tabulku...
Ale predsa ak sú už vysoké hodnoty hcg, obyčajný test to neodmeria. Naňho je to už veľa. Niektoré kocky si takto moč museli riediť aby to test zachytil. Inak ona píše ze je v 10 tt. Tam je hodnota hcg najvissia. A opakujem obyčajný test to už nezachyti.
@aurelka1 mate nejaké tehotenské príznaky? V 10 tt by ste mali cítiť minimálne citlivé prsia.
@m_o_n_c_a_k ja som teea ziadne priznaky nemala...absolutbe al
@marlent áno aj to sa stáva. Ale ak nejaké mala /ma tak by to mohlo byt plus 😊.
@m_o_n_c_a_k presne tak v 10tt uz su hodnoty hcg tak vysoke ,ze test nereaguje jedine riedit vodou 😉 Polka zien ani nevie o com pise a zbytocne mamicku strasi 🤨
@m_o_n_c_a_k neviem ako to opísať 2 mesiace som čakala na Dr. Konečne minuli týždeň mi zobral krv vraví že som zehotna a že 10tt ale aj mne je to take zvláštne že nechce mi ukázať....možno je to tak ako píšeš ty diky🙂
@m_o_n_c_a_k stále mám chuť na nanuky😂 neviem chute až tak nie ale keď si hladim brucho tak stále na inom mieste je brucho tvrdé
@ajka0207 dakujem veľmi pekne❤️ Mám dcérku ale pri nej som to nemala hneď mi to ukázalo neviem čo si mám otom myslieť možno je to tak ako píšeš ale vies čo ani na začiatku mi nic neukazovalo
Poslednú mrchu som mala v máji a na začiatku jak mi meškala tak by malo ukázať a nic
@noelosopius kúpila som test na 18£ takze neviem
@aurelka1 máš nejaký termín prehliadky. Na sono.? chápem ze teraz je to v zahraničí hrozne, ale doktori to neberú v úvahu.
A ešte ti chcem povedať, pokiaľ nemáš problémy nejaké bolesti, alebo krvácanie, užívaj si tehotenstvo. Tehotná určite si o tom niet pochýb.
Ja mam najradšej tie clabmnky o vyváženej strave a ja mam chuť na sladké. 😊
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Načo si robíte test, keď viete že ste tehotná??? Predpokladám, že to máte potvrdené od Dr.