Nechutenstvo v tehotenstve

zdenkakelemanova
29. aug 2019

Čaute baby som v 12 týždni tehotenstva ale nejako mi nechuti jesť zjem maximálne obed a niečo malé k tomu akurát že pijem dosť tekutín

lenulka_14
29. aug 2019

@zdenkakelemanova to je normalne
Po case to prejde 😉

eliaska101
29. aug 2019

Aj ja som to tak zo začiatku mala a prešlo mi to. Aj keď niektoré dni sú také, že mi je zle a že do seba neviem nič dostať. Ale to je pri tehotenstve úplne normálne. Treba to vydržať.

fialka1318
29. aug 2019

@zdenkakelemanova ahojky ja som v 13tt a zjem ranajky a nejaku paradajku a 1sladkost aj to nasilu kvoli lekarovi a koncim nejem uz do vecera nic len pijem vodu ,nejem lebo mam pocit ze som zjedla pol chladnicky a ze prasknem ak este nieco zjem 😀 takze nie si sama 🙂 mozno ten velky hlaf pride neskor 🙂 hh

miadi
29. aug 2019

To mas super ten obed hlavne ked jes zdrave veci zeleninu ovocie to staci. Ja naopak nemozem mat prazdny zaludok inak grcam z vody este aj teraz v polke teho furt musim jest uz som pribrala 10kg ale nevadi aj s malou som do porodu 20kg a v pohode to šlo dole. .. ovocie mozes aj nasilu pre dobry pocit do seba tlačit.

neluskas
29. aug 2019

@zdenkakelemanova ahoj, aj pocas tehotenstva treba doplnit sebe a dietatku správne vyzivove doplnky, skor by som odporucila prirodne produkty a samozrejme probiotika

zdenkakelemanova
autor
29. aug 2019

Ďakujem pekne dúfam ze to prejde lebo každý na mňa kričí že nedávam bábätku jest a pritom nemám chuť

miadi
29. aug 2019

@zdenkakelemanova este nemusis jest za 2 babatko mà par gramov vse co potrebuje mà z teba potom tebe mozu chybat minerali zelezo vitamins ale snad sa rozpapaš.

noemikatka
7. sep 2019

Momentálne prežívam to isté a som len cca 5tyz tak veľmi by som si niečo dala až mi je zle stoho a zle mi je stoho 😢😢😢

neluskas
7. sep 2019

@noemikatka ahoj, odporúčam probiotika

noemikatka
8. sep 2019

@neluskas ktore konkretne a tie majú pomôcť na toto nechutenstvo?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre