Čaute , som v 7tt a za den zjem maximalne jednu polievku sem tam keď sa mi už točí hlava puding.. v bruchu mi už pomaly orchester hrá , dá sa s tým niečo robiť?
Vydržať 😊 držím palce
testuj co zvladnes jest. u niekoho su to krekry. vyvar. zeleninova polievka. cola. chleba s lucinou. detska vyziva. mloecna ryza. hladaj. cim viac zvladnes jest tym menej ti bude zle
No ja som v 13 a stale mi nechuti jest.. Ale nasilu musím niečo male vždy, lebo mi je potom zle,, ale skôr si dam dáku sladkost ako normálne jedlo, ale zvyknem jest aj ovocia viac,, to mi chuti.. Kup si aspoň nejaké sušienky, ryžové chlebíčky..
Ahoj,jasné,že sa ti točí hlava,si hladná a asi aj smädná. Dieťa ti uberá energiu,lebo sa vyvíja a berie z teba živiny,ktoré potrebuje. Ty ich musíš dopĺňať. Musíš sa prinútiť jesť,aj keď málo, skús len to,na čo máš chuť. Pi čaj alebo minerálku, voda je ťažká na žalúdok. Zažívam to 4.krát, viem o čom hovorím. Držím ti palce 🍀
@lepidlo123 ahoj, ja som to mala podobne asi v 5tt, nic mi nechutilo a byvalo mi zle, nakoniec som zistila, ze ak sa donutim kazde dve hodiny nieco zjest je mi dobre. A teraz mi uz aj chuti 🙂 drzim palce
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@lepidlo123 myslím ze treba len počkať kym to pretrva mala som to tiež a viem ako sa citis prajem vela síl ✊