Ahojte, som v 11.tt,mam ročného synčeka a som hrozne vyčerpaná. Nič ma nebaví, chce sa mi stále spať. Nevládzem sa ani so synom hrať. Je to tým tehotenstvom alebo mam hľadať príčinu v niečom inom?
je to tehotenstvom, okolo 20 tt sa to zmeni
@vasjar mas este velmi male dieta a si tehotna..kazda jedna by bola unavena.. daj si vitaminy..magnezko..vela C, B..to je aj na psychiku..vela oddychuj a zlav z narokov na vsetko..obriad zakladne..synceka..povinnosti presun na koho sa da..v 2.trimestri sa budes citit lepsie..uvidis.
Je to stým že je nap.ču situacia... aj ja som a to anj tehotná nie som.
áno tehotenstvo...
Ja som eu ročnom dieťati (už má 15 mesiacov) unavená stále a len otvorím oci a chcem ísť spat🤷♀️Plus k tomu druhý 4 a pól rocny a nie som schopna spravit dokopy nič🤷♀️Takze tehotenstvom a dietatom by som to zhrnula. A inak prvé tehotenstvo som prespala… od 22:00 do 8:00 a od 12:00-16:00… ale to som mohla,no😃
@vasjar Prvé dva mesiace tehotenstva som mala jediný tehotenský symptóm: nekonečnú únavu, aj napriek kvalitnému nočnému spánku. Myslím, že je to spôsobené hormónmi.
Jasné ze tehotenstvo, som na tom podobne 🙂
Je to "normalne", tak ako aj krcove zily, bolesti panvy, dokonca sa zmensi objem mozgu a vrati sa na povodnu velkost 6 mesiacov po porode 😁 Doktori vedia, ze to tak je, ale niekedy ani nevedia, preco to tak je (je to napor hormonov, zvyseny objem krvi, ktory pumpujes, nizsi tlak).... ale je to tak proste. A po porode sa to upravi. Ja to tak vnimam, ze telo si vravi, co potrebuje. Ked vravi spi, lez, kasli na to, nenos tazke, najedz sa... treba to pocuvnut. Mam 2 deti doma, tiez najma v tychto dnoch nevladzem (aj zmena tlaku...), uz som 20tt... ale ono, ta najvacsia unava presla asi v 14tt... kazde dalsie tehotenstvo vnimam intenzivnejsie
Toto si pamatam, unavená som bola tak, ze mi na obed hlava padala na klávesnicu. K lekarovi som isla na preventivku atd lebo som si myslela ze som chorá 😂
@zemiakovysalat 🫣😂
Ahoj urcite si daj skontrolovat hladinu zeleza. Ja som mala extremne nizku. Neskutocne som bola ospala a bez energie. Po konzultacii s lekarom a po nasadeni zeleza, som zaznamenala zlepsenie o tyzden.
A pili ste počas tehu kávu? Lebo ja keď chcem fungovať tak to bez nej nedám
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@vasjar tehotenstvo ;) ja som bola bola ako medved...stale by som spala a unava neskutocna..hned ako som vstala som sa tesila zas dk postele 😅