Nechuť do jedla v 9tt

miska210
14. máj 2019

Ahojte. Som momentálne v 9 tt a trápi ma nechuť do jedla. Absolutne som vynechala mäso , keď ho vidím hneď ma nadrapuje. Všetko čo uvarím ja alebo hocikto mám problém zjesť. Jem len rožky , šunky , vajíčka , ovocie , zeleninu. Keď sa nútim zjesť aspoň polievku tak to je ešte horšie a vydrží mi to v žalúdku max.minútu :( Doslova z vareného jedla mi je tak zle , že koniec... Mali ste to niektorá ?

diaalex
14. máj 2019

@miska210 ja som akurát zbadala, že proste nevládzem toľko zjesť, keď už jem niečo, tak to musí byť málo ... keď zjem polievku, tak musím počkať aby som mohla jesť aj druhé jedlo... ale s čím nemám problém, keď si dám pól pohára nealko pivo, skôr mi pretrávi a môžem jesť ďalej 🙂 našťastie, u mňa sa všetko udrží 🙂

tyrkysova_kobyla
14. máj 2019

@miska210 kamoska to mala, jedla len vifonky, vsetko ostatne islo von 😂

nikpa
14. máj 2019

@miska210 ja som v 1.trimestri asi dva týždne jedla len maslový chlieb a ovocie. Nič iné som do seba nedostala. Neskôr to samé prešlo ;)

nmhc
14. máj 2019

Ahoj ja som mala ten isty problem, nastastie uz pomaly zacinam jest aj varene veci, som momentalne v 11tt a schudla som 4kg

tanikka
14. máj 2019

tak to v začiatkoch tehotenstva jednoducho býva. musíš to vydržať a neskôr už bude lepšie

martinaf154
14. máj 2019

Ahoj, aj ja som mala to iste, od zaciatku mi nechutilo mäso a vsetky mäsove vyrobky stale mi bolo zle a vracala som az do13 tyzdna. Do toho 13 tyzdna som jedla len ovocie. Takze som aj pekne schudla asi 8 kg. A do konca tehotenstva som nabrala 9 kg. Zacalo mi chutit jest az po tom 13 tyzdni kedy som prestala mat aj nevolnosti.

miska210
autor
14. máj 2019

Ďakujem baby... Toto je moje 2.tehotenstvo a pri prvom som jedla normálne... Tak musím vydržať. 🙂

mima172
14. máj 2019

@miska210 Ahoj 🙂 Žiaľ, aj to sa môže stať. Tiež som trpela obrovským nechutenstvom (moje tehu nedopadlo dobre, no s nechutenstvom to nemalo vôbec nič spoločné). Dosť som sa bála, že tým, že neviem nič normálne a poriadne zjesť ohrozujem bábo, no môj gynekológ ma ubezpečil, že sa báť nemusím. Telo je úžasné a bábätku sa uvoľní to čo potrebuje z tela ženy. Len žena môže potom strádať. Ak neberieš vitamíny, tak v prípade nechutenstva mi ich gynekolog vyslovene odporučil. Tak som ich brala a bola som aspoň troška pokojnejšia.... Držím palce 🙂

ajka0207
14. máj 2019

@miska210 ved aj tak jedavas celkom pestru stravu. Ja som nejaky mesiac jedla len pecivo, varene vobec. Dolezite je prezit prvy trimester aspon na nejakej strave, nehľad na to ze to je nezdrave, ved coskoro ta nevolnost prejde.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre