Nechuť do jedla na začiatku tehotenstva

alzbeta12399
29. júl 2022

Ahojte, som 6tt+5. Mám otázku bolo niekomu z vás tak zle, že ste mali veľkú nechuť do jedla ? Sem tam niečo zjem vlastne by som jedla všetko naraz ale je mi zo všetkého zle, mäso som nejedla už týždeň ani parky nič take ani podobne nedokážem zjesť, neviem už čo s tým a vôbec neviem s čoho by som sa mohla normálne najesť tak aby mi zle nebolo 🥺🥺🥺🥺

noemikatka
29. júl 2022

@alzbeta12399 poznám to keď som bola tehu mala som to tiež to nechutenstvo v krku ach až mi je zle stoho keď nato pomyslím dúfam ze ta to prejde čím skôr držím palce✊️✊️

sudocek
29. júl 2022

@alzbeta12399 ja som mala také nechutenstvo že som bola viac krát aj v nemocnici

alzbeta12399
autor
29. júl 2022

Keby je to len o tom ale mne je na zvracanie non stop nie len ráno vždy keď sa najem, keď sa nenajem no stále, a to som ešte ani raz nezvracala …jedine čo mi včera pomohlo bola horúca polievka ak si ju dám v takom teple zblknem🤣

pukina
29. júl 2022

@alzbeta12399 mne nastastie zle nebolo, ale doteraz mam problem s vela potravinami, ktore mi dovtedy chutili a to som uz 29tt. Nemozem absolutne sunku, ani vajcia, ani ryby, vobec mi nechuti zelenina a z ovocia zjem len par druhov. Dokazala by som prezit na sladkom, a co sa cudujem pri tom co vsetko sladke zjem nemam ani tehu cukrovku 😂😂 akurat mam len malo zeleza, ale to som mavala problem aj pred tehu.

elizabet173
29. júl 2022

@alzbeta12399 mala som to tak do polovice tehotenstva, možno nájdeš nejaké jedlo, ktoré ti bude vyhovovať, u mňa to bol chlieb vo vajci, ktorý ináč takmer nejedávam a coca cola, ktorú vôbec nepijem, maximálne nezdravé, ale všetko ostatné išlo do WC misy. Skús jesť po veľmi malých porciách viac krát denne

baruska884
29. júl 2022

@alzbeta12399 ahoj som 9+2teraz a včera prvý deň cca po dvoch týždňoch som bola dobre. Ležala som 80%casu, nevládala som vôbec nič. Zle mi bolo neustále do potravín som absolútne nemohla ani len oblúkom. Od včera som začala trošku lepšie jesť. Viem o čom hovoris prešla som si tým. Bol to hrozne ale nech ťa istí myšlienka že sa nie o v tele deje a to je určite dobre znamenie ,🙂
Ja som včera chcela aj lekárovi volať nech mi niečo predpíše lebo už to nešlo tak ďalej a napokon včera presen keď sa mi začal 10tyzden to proste zmizlo.
Odporúčam ale matyovy čaj. Držím palce 🙂

gertys
29. júl 2022

Prve 3 mesiace len chlieb s maslom tak mi bolo zle. A pepsi. To jedine som vedela stravit. Inak celkom mi trosku pomohli zmiernit nevolnosti lizatka. Skus mozno aj tebe pomozu 🙂

alzbeta12399
autor
30. júl 2022

@gertys skúsim ďakujem

lauha21
30. júl 2022

Ja som dnes 7tt a dva týždne som nezjedla nič z toho čo som doteraz mala rada😂 milovala som sladke - nemôžem ho ani vidieť lebo ma napina, milovala som kysle (uhorky, kapustu atď) - chuti mi to uplne zle a inak… väčšinu času neviem či mi je zle lebo som nejedla alebo lebo som sa najedla. Uplne viem ako sa cítiš - pomáha mi spomínaná Coca-Cola ale iba na ten nepríjemný pocit v žalúdku, vačšiu chuť do jedla nemam… fakt neviem čo mam jesť z myšlienky na jedlo je mi zle😂 ale ako ty ešte som nevracala vďakabohu len mi je zle

alzbeta12399
autor
1. aug 2022

@lauha21 no ja už 3 dni čo dám do úst vyzvraciam😃 a tiež mi je zle pomyslením na jedlo až má napne na hocičo

lauha21
1. aug 2022

@alzbeta12399 no mňa napína aj z vody dnes 😂 ale ešte som teda nevracala… čo nie je môže byť tak to radšej nechcem zakríknuť😃 ale z dlhšej cesty autom sa mi velmi chce vracať to len 15 minut po vystúpení rozdýchavam😂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre