Ahojte, chcem sa opytat, mate niektora skusenost s tym, ze nemate chut do jedla? Ked nieco zjem hned ma natahuje, ale nezvraciam. Myslite si, ze je to normalne? Dakujem za kazdu cennu odpoved.
Úplne normálne. Niekto nemá žiadne nevolnosti, je to rôzne. Mne stačilo, že som vošla do jedálne a rovno som sa otočila a odišla. Jedz jedlo, ktoré nemá výraznú vôňu ani chuť, nekoreň príliš. Výborné je ovocie, zelenia, šaláty. Pi hlavne veľa tekutín, džúsiky su fajn. Bábu to neublíži.
Take jsem nemela nevolnosti, jenom se zmenily chute 😉 A byly dny, kdy jsem i zadne nemela. Jinak gratuluji 🙂
Ja toto mávam aj keď nie som tehu 🙂 ale v tehotenstve je to úplne normál, ja keď som bola “v tom“ mala dom také obdobie že som bola hladná ale stačilo si spomenúť na jedlo a naťahovalo ma jak zabu 😀 ale zvracala som len 2x aj to vtedy keď som sa objedla
Je to normalne. Ja som tiez spociatku, ked som male celodenne nevolnosti, nemohla ani len varit...
Casto som sa nutila aspon trochu najest, lebo som vedela, ze ked sa nenajem, bude este horsie.
Ja som naopak nemohla ovocie a zeleninu, zvlast papriku som nemohla ani citit...
Par tyzdnov som bola na bielom pecive a instatnych kasiach pre babatka a zelenom caji 😒
Potom to preslo a mohlo som zase uplne normalne jest. Sice som mala palenie zahy aj po cistej vode, ale nastastie existuju Rennie 😉
Zisti, co mozes zjest a jedz v klude, pomaly. Zvycajne to prejde, vacsinou do toho povestneho 12 tyzdna, ale moze to trvat aj dlhsie.
Vsetko dobre!
ja som v 6 tyzdni a mam to isteeee..jem pekne pravidelne a zdravo,nic nezdrave mi nechuti..to zdrave ide lahsie do krku..urcite schudnem,ale to neskor dobehnem,hlavne nevynechavat jedla a davat ziviny babatku.
no mne bolo zle až do piateho mesiaca...strašne veľa jedál som nemohla jesť...a vône, no niečo strašné....jediné čo mi chutilo tak bolo ovocie...zaň by som aj zabíjala :D :D :D ....a niektoré vône mi zostali doteraz 😕
úplne v pohode 🙂 tehotenské nevoľnosti. ja som mala celodenné a v prvom trimestri som schudla 8 kg. keby si veľmi chudla treba ísť k dr, niektoré ženy čo aj vracajú veľa potom sú na infúzkach. držím palce 😉
Je to normalne, bohuzial 😀 Ja som dokonca nemohla ani pit, aj z obycajnej vody, ktoru inak milujem, ma nadrapovalo - pila som doslova nasilu... 😠 Treba najst nieco, co znesies, tu tazko radit, co konkretne - lebo asi sama vies, co by si mala jest, ale to sa niekedy tazko povie, ked clovek to zje a hned leti objimat zachodovu misu... ☹
presne,je to normalka...ja som nejedla do 3 mesiaca skoro nic,maloco pila,,,schudla som 5kg,potom sa to akoby zazrakom prekrutilo a razom mi to preslo.az som neverila,ked som sa pri stole mohla v pohode najest,bez odbiehania 😀
ahoj,je to uplne normalne...ja som to mala tak isto...nemala som nanic chut zo zaciatku,nezvracala som,nebolo mi zle,ale nic do mna neslo...a potom som zacala papat,ale tak normalne a kazdy den mi chutilo hrozno🙂)..takze neboj nic, vsetko je v poriadku🙂pekne tehulkovanie
ja som mala taketo stavy do 16 tt, pri ninke, nevracala som, ale zo vsetkeho mi bolo zle, vodu som tiez nemohla- az v noci, vtedy mi zle nebolo, inak som dosla z prace a lahla na gauc a kukala do plafonu, kazdy jeden pohyb znamenal otocenie zaludka o 360 stupnov...zle mi nebolo z cokoladoveho pribinaka, tak som jedla len to a z ostatneho trosicka, kvoli pestrej strave.. pri tadeaskovi mi tak zle nebyvalo, zato som kazdu chvilu vracala, nic mi nebolo, len zrazu ma naplo a bolo, tiez do 16 tt. drzim velmi palce, aby si to zvladla .. moj syn sa narodil 7.marca 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
no pozeram, ze si tehu 🙂 takze ano, je to normalne 🙂