Ahojte, som v 7tyzdni tehotenstva. Čakáme dvojičky. Mam problémy s nevoľnostou už asi 2tyzdne sa neviem dostať z postele, strašne sa mi točí hlava, zvraciam a nechuti mi. Iba za minulý týždeň som schudla 3kg. Dosť sa bojím ze malé nedostávajú dosť živín. Viete mi poradiť je to normálne? Napr. dnes som zjedla iba 3sušienky a nič iné do seba neviem dostať, úplná nechuť a keď si aj niečo nasilu dám tak ma naťahuje na vracanie
Ahoj, ja som na tom tak bola prvé tri mesiace. Možno aj horšie, všetko čo som zjedla a vypila išlo hneď von, takže žiadne živiny. Každý týždeň pre mňa chodila sanitka 😖 skús sa dohodnúť s gynekológom či by si nemohla chodiť na infúzky, to mňa ako tak držalo pri živote
Ahoj. Ja som zvracala do 6 mesiaca. Dr.mi predpísal torrecan čipky, tie troška pomohli. Mne pomáhala zo začiatku fatra, haslerky, pepermintove cukríky.
Ja som začala 17tt a furt mi je zle..jediné čo mi zaberá je aspoň deci coca coly hneď ráno..
Ja som 9tt a už 2.týždne mi je tak ako tebe. Udržím v sebe max rožok al.chlieb s maslom, piskoty a solene bakerolls. Pijem iba fatru, čistú vodu neznesiem, tesne pred spaním vezmem vitamin pre tehotné a snažím sa rýchlo zaspať. Pevne verím že to rýchlo prejde. Ozaj trochu pomáhajú lizatka a zazvorove cukríky.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@buzz5 Ahoj, ja som takto fungovala pri prvom. Do 12 tt som fungovala na suchych rožkoch, piškotách a cocacole. V lekarni som si kupila lizatka proti vracaniu. To mi dost pomahalo potom ale jest som aj tak nemohla nic ale aspon som mohla fungovat ako tak.