Ahojte som 10tt nevoľnosti už ustúpili a mne stále nechutí jesť neviem nabrať chuť do jedla schudla som cez 7 kíl chcem sa konečne normálne s chutí najesť ale proste to nejde neviem do seba nič dostať obed už ani toľko sem tam nejaký chlieb so šunkou plus zelenina a ovocie to je asi max čo do seba dostanem cítim hlad ale proste keď začnem jesť tak mi prichádza zle proste strašná nechuť čo mám robiť aby som znovu nabrala chuť do jedla? Prejde to už konečne ? Alebo je za tím niečo zle ?
Ja takisto nasilu jem po troške
@veronykacs ta teraz už možno len 41 kg ta akože mňa tá nechuť dosť trápi lebo som dosť chudá...
Ja som otehotnela ked som mala 49kg.. Nevoľnosti mi ubrali na vahe a mala som 46kg,vtedy som sa uz zlakla a radsej isla na infuzie... Po infuziach som konecne zacala normalne fungovat. Len tazko povedat, ako to je teraz v nemocniciach.
Tak ty si chudunka asi by som to povedala lekárovi keby tak chudnem a nechala si poradiť ja sa tiež snažím neschudnúť mam 60 kíl ale výšku 175
urcite informuj o tom doktora, ak nevies do seba nic dostat mala by si brat aspon vitaminy pre dieta - napr. femibion 1 a vysledky mas dobre? Pri tvojej vahe a tym ze si tolko schudla a nechuti ti jest sa ale cudujem ze ta este lekar nevypisal na infuzie. Drzim palce, viem ako sa citis sama som si tym presla len ja som mala aj zle pecenove vysledky nakolko som stale vracala a neustale zavraty, avsak tym ze mam nadvahu mne to chudnutie skor prospelo ale na infuzkach som tiez bola ked som uz nevladala nic.
@silvicka247 ta čo už teraz sa je aj ťažko dostať k môjmu doktorovi už sa cítim ako také 12 ročne dievčatko chuducke ešte keď si spomenieme aká som bola pred rokom a teraz totálne zničená....
ale ved gynekolog musi ordinovat co sa tyka tehotnych zien. Popripade navstiv pohotovost nie je to sranda ide tu o teba aj o dieta nic nie je dolezitejsie ako zdravie
@silvicka247 to je tak že ja som tam bola a robila len sestrička a pýtam sa kedy tu bude doktor tá že tak skoro nie a stále som sa pýtala prečo že kedy tu vlastne presne bude že ho potrebujem ťa že tak skoro nie a že všetko telefonicky a čo ja akože telefonický vybavím...akože fakt to je už na hlavu
Určite chod na pohotovosť moja švagriná zvracala a tiež išla dali ju na výživy a plus nejaké vitamíny aj si kúp ja mam ladeevita momentálne
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
A koľko vážiš?
ja som v 20 tt a stále nemám extra chuť do jedla, skôr by som povedala že za tie týždne nechuti som sa naučila do seba niečo nasilu natlačiť :D