Ahojte, stalo sa Vám niekedy že sa Vám vrátila nevoľnosť? Od 5tt-9tt mi bolo denno denne zle až som sa nevedela postaviť z postele,potom to uplne zmizlo a teraz som v 13tt a uz asi 3 dni to pocitujem zase.. dnes som mala na ranajky aj kávu (zvyknem si dat tak raz za 2 tyzdne) a partner si mysli ze to je ztoho no neviem ja si nemyslim.. mam take pocity na odpadnutie a na zvracanie veeelmi neprijemne. Dovolim si tvrdit ze este neprijemnejsie ako predtym.
@nikolapie to je hrozne neviem co mam robit uz 😡tiez najedla som sa trosku bolo mi lepsie nachvilu a teraz zas a este aj zaha a cely zaludok sa mi trasie.
@patriccia1 ahoj. A ked si lezala nebolo ti nic? Lebo ja ked lezim tak nic mi nieje ako nahle vstanem z postele tak mam nevolnosti riadne
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ja som to mala dva mesiace vkuse celé dni. Potom už mi nebolo tak zle, ale stačilo, že som mala prázdny žalúdok alebo sa veľmi najedla a vracala som. Celé tehu mám take, že mi hocikedy príde nevoľno aj na odpadnutie. Teraz už koncom tehotenstva mi je tiež zle, ale tak ako mi bývalo v začiatkoch. 🤷🏽♀️