Návrat tehotenskej nevoľnosti v 13 tt

patriccia1
19. nov 2019

Ahojte, stalo sa Vám niekedy že sa Vám vrátila nevoľnosť? Od 5tt-9tt mi bolo denno denne zle až som sa nevedela postaviť z postele,potom to uplne zmizlo a teraz som v 13tt a uz asi 3 dni to pocitujem zase.. dnes som mala na ranajky aj kávu (zvyknem si dat tak raz za 2 tyzdne) a partner si mysli ze to je ztoho no neviem ja si nemyslim.. mam take pocity na odpadnutie a na zvracanie veeelmi neprijemne. Dovolim si tvrdit ze este neprijemnejsie ako predtym.

nikolapie
19. nov 2019

Ja som to mala dva mesiace vkuse celé dni. Potom už mi nebolo tak zle, ale stačilo, že som mala prázdny žalúdok alebo sa veľmi najedla a vracala som. Celé tehu mám take, že mi hocikedy príde nevoľno aj na odpadnutie. Teraz už koncom tehotenstva mi je tiež zle, ale tak ako mi bývalo v začiatkoch. 🤷🏽‍♀️

patriccia1
autor
19. nov 2019

@nikolapie to je hrozne neviem co mam robit uz 😡tiez najedla som sa trosku bolo mi lepsie nachvilu a teraz zas a este aj zaha a cely zaludok sa mi trasie.

dominik29
18. jún 2020

@patriccia1 ahoj. A ked si lezala nebolo ti nic? Lebo ja ked lezim tak nic mi nieje ako nahle vstanem z postele tak mam nevolnosti riadne

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre