Dobrý večer dámy. Kedy vám nastúpili prvé tehotenské príznaky, a aké to boli?
Tak ja som pri prvom mala akoby silny pms a cakala som, ze kazdu chvilku dostanem ms... A odrazu nic. Takze nic moc. Pri druhom mi bolo strasne zle od 5.tt...takze podla mna je vsetko normalne. Hormony su nevyspitatelne.
U mňa bolo ako prvý príznak, že som nemala žiadny PMS, to mi hneď bolo podozrivé
Tehotenské príznaky nie sú pravidlom. Ja som pri jednom tehu nemala takmer nič a pri druhom som bola hneď od začiatku hrozne unavená.
No mňa pobolieval pravý vaječník asi 2-3 týždne a potom som zistila že som tehotná (5tt) také ako únava, bolesť prsníkov a nevoľnosť prišlo až v 7-8. týždni
Mna zacalo boliet podbrusko,ako pred menzesom. Potom velmi caste chodenie na wc, odrazu som bola stale len unavena. Od 8tt ozaj velka bolest prs a vracanie,vracanie,vracanie. Teraz som 17tt.a ostala- unava, vracanie a bolesti podbruska,roztahovanim sa maternice ....
Ahojte ja tiež chcem opýtať na prvé príznaky ..
S manželom sme mali pohlavný styk pred obulaciu ale asi o týždeň na to má začali strasne bolieť prsia slabé bolesti v podbrušku ktoré trvali len chvilku a teraz mám už asi druhý den závraty a pocit ako na menštruáciu a bolesť pŕs je stále rovnaká (dosť silná )
Teraz mám dostať menštruáciu za 4 dni
Viem že je tazko povedať či som tehotna ale asi každá žena ktorá chce veľmi babo sa teší z každého príznaku 😊
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ja som nemala žiadne celé tehotenstvo ... keby mi nemeškala menštruácia a nepribrala 30 kg - som bola ako taký malý tuleň, ani by som si tehotenský test nerobila.