Od 5tt mi je v jednom kuse zle ale pred 3 dnami ma zacalo aj napinat na zvracanie, viackrat denne. Zatial bolo maximum 5x. Normalne mam stahy brucha a zaludka ako pri zvracani ale nic zo mna nevyjde. Snazim sa jest aj dost pit. Viem ze take nevolnosti prosto k tehu patria, len ma kamoska vydesila ze oreco nejdem do nemocky ci chcem prist o dieta. Myslite si ze toto je stav do nemocnice? Ako je mi zle ale jem aj pijem, podla mna to nie je take vazne
9tt je najhorší 😜
Nieje to na nemocnicu, ja som si prevracala prvé dva tehotenstva a teraz v treťom som na začiatku zvracala len jeden krát ale ináč mi bolo dosť často zle aj ma napínalo, no bola som rada ze aspoň, že nezvraciam. Od toho 12tt uťalo a je mi od vtedy super
Neboj sa zvykneš si😁 je to normálne (nemocnica nehrozí 🙂
Dakujem dievcence, ako ani podla mna to nie je stav na nemocku. Postupne si na to zvracanie zvykam, k veceru je to stale horsie, dufam ale ze to rychlo prejde 😀
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ahoj.
Mozes to spomenut gynde, ale nemyslim si, ze je to stav do nemocnice.
Ja som zvracala 7 mesiacov, kazdy jeden den, 10-20krat denne. Bola som hospitalizovana xy krat, na infuzkach, liekoch a vitaminoch rovno do zily.
Ale vzdy mi povedali, “”nikde vam nebude lepsie ako doma v pokoji”. Vzdy som sa snazila doma vydrzat co najdlhsie, ale vzdy ked uz som dva dni nedokazala udrzat ani vodu v sebe, tak som sa musela vratit do nemocnice.
Ak pijes a jes, bud pekne doma a nestresuj sa. Ked sa chces uistit, tak to spomen doktorke.