Napínanie na zvracanie v 9tt

22. sep 2020

Od 5tt mi je v jednom kuse zle ale pred 3 dnami ma zacalo aj napinat na zvracanie, viackrat denne. Zatial bolo maximum 5x. Normalne mam stahy brucha a zaludka ako pri zvracani ale nic zo mna nevyjde. Snazim sa jest aj dost pit. Viem ze take nevolnosti prosto k tehu patria, len ma kamoska vydesila ze oreco nejdem do nemocky ci chcem prist o dieta. Myslite si ze toto je stav do nemocnice? Ako je mi zle ale jem aj pijem, podla mna to nie je take vazne

alexandra2468
22. sep 2020

Ahoj.
Mozes to spomenut gynde, ale nemyslim si, ze je to stav do nemocnice.
Ja som zvracala 7 mesiacov, kazdy jeden den, 10-20krat denne. Bola som hospitalizovana xy krat, na infuzkach, liekoch a vitaminoch rovno do zily.
Ale vzdy mi povedali, “”nikde vam nebude lepsie ako doma v pokoji”. Vzdy som sa snazila doma vydrzat co najdlhsie, ale vzdy ked uz som dva dni nedokazala udrzat ani vodu v sebe, tak som sa musela vratit do nemocnice.

Ak pijes a jes, bud pekne doma a nestresuj sa. Ked sa chces uistit, tak to spomen doktorke.

cookie29
22. sep 2020

9tt je najhorší 😜

34michaela
22. sep 2020

Nieje to na nemocnicu, ja som si prevracala prvé dva tehotenstva a teraz v treťom som na začiatku zvracala len jeden krát ale ináč mi bolo dosť často zle aj ma napínalo, no bola som rada ze aspoň, že nezvraciam. Od toho 12tt uťalo a je mi od vtedy super

luulinkaa
22. sep 2020

Neboj sa zvykneš si😁 je to normálne (nemocnica nehrozí 🙂

autor
22. sep 2020

Dakujem dievcence, ako ani podla mna to nie je stav na nemocku. Postupne si na to zvracanie zvykam, k veceru je to stale horsie, dufam ale ze to rychlo prejde 😀

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre