Babenky som v 8 tt je mozne ze doteraz mi cele 3 tt byvalo zle zvracala som bola som unavena,nervozna,placliva a vedela som sa az extremne vytocit.A teraz od zacatia 8 tt nezvraciam;skoro normalne papam hlavne vecer mam najvacsiu chut do jedla,snivaju sa mi zle sny ale citim sa podstatne lepsie,neplcem skor so. pozitivne naladena a nic ma neboli. Je to mozne takato nahla zmena?nie je to skoro ?
anya1505 mám tú istú skúsenost spred mesiaca takže v pohode a teš sa, teda ja sa teším lebo tie stavy od 3 do 9 týždna boli bleee 🙄 , teraz som v 11 tt a užívam si to, len ma štve ten vlčí hlad ako píšeš ty hlavne večer by som zožrala aj slona 😎
dakujem Vam upokojili ste ma uz som sa bala ze nieco nieje v poriadku ked som tu citala vsetky tie clanky o zamlcanych potratoch a ich priznakoch...a na kontrolu mam ist az o 2 tyzdne....jedina zvlasnost je taky zaludok na vode pocas doobeda a vecer pre istotu neskutocny apetit,no a tie hrozne sny v noci neskutocne😉
baby som 5tiz a boli ma brusko ako kdbi som mala mat viste co a nafukuje ma a neechti mi jest nevadi to plis za odpovet
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@anya1505 kazda zena je ina. ja som sa bala preco nemam ziadne priznaky ani prsia neboleli ani brucho... nechaj to tak a netrap sa. nechaj babatko v klude rast 🙂