AHojte babulky 🙂
Som v 5tt na rizikovom, a posledne dni ma boli strasne hrdlo + nadcha.
Cez den vobec neboli, ak pride vecer je to strasne, ledva hltam sliny, boli ma hrdlo, neviete mi poriadit co na to ?
V noci len cumlam cukriky aby som mala nejake sliny.
Dakujem Vam za kazde rady 🙂
@tinka0000 nemas doma prilis suchy vzduch? Ja som teraz prekonala virozu a stale ma skriabalo v hrdle a zistila som, ze doma mame len 30 percentnu vlhkost a mozno preto mam stale taky neprijemny pocit v hrdle. Normal je az okolo 45 percent.. Ale ak to nebude prechadzat, radsej chod k lekarovi.. On vie, ake lieky Ti moze dat aj pocas tehotenstva. Tie mozu byt mensim rizikom, ako samotna choroba.. Drzim palce. Vyliec sa
Citala som ze sa da kupit domaci test CRP. Ak bude vysoke , asi treba navstivit dr.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Mne pomáha na hrdlo kloktanie teplou slanou vodou. Nie je to príjemné, ani neviem v čom je fígeľ, ale pár krát mi to už pomohlo. Prípadne ešte cibuľový sirup - nakrájaná cibuľa zaliata medom a nechať chvíľu postáť, aby cibuľa pustila šťavu. Ja si k tomu ešte pridávam citrón a zázvor, aby mal ten sirup lepšiu chuť. Potom si po lyžičkách dávam tú šťavu priebežne počas dňa.