Ahojte, posledná MS bola 13.4.2023
O mesic keď mi meškala dva dni som si spravila test a bol pozitívny. Dokonca 2. Doma mám 16m dieťa, ktoré kojim.
Až dnes som bola u gynekológa, že skôr netrebalo ísť.
Vaječníky a maternica v poriadku, nemám žiadne bolesti, ani nekrvacam nič. Ale na sone nebolo nič vidno aj keď by už malo byt.. ani srdiecko ani nič. Doktor mi už povedal všetky mozne scenáre a že mám prísť znovu o 10 dni. Stretli ste sa s tým niekto? Ďakujem, som strašne sklamana aj smutna…
@deti95060810 test mi ukazoval 2-3
Zrejme biochemicke... je mi luto
@jaskolka Neprišla…
@beatrice1111 krv na hcg ti vzali?
@beatrice1111 Urob si dalsi domaci test.
@jaskolka áno dnes mi vzali, mám prísť další piatok a zase zoberu, myšlienky mám vselijake
@andreatytler k čomu mi to pomoze?
@beatrice1111 No ak povie test ze negativny, budes vediet na com si.
@andreatytler bolo vidno len vacok a že ma 15mm
@beatrice1111 tak ak bolo vidno vacok, tak test budes mat pozitivny, test si nerob. Uvidis ako bude stupat hcg v krvi. A kedze kojis, tak ovulacia mohla byt posunuta, takze este by som nehadzala flintu do zita.
Skus dalsi test. Ja som mala poslednu ms 7.4. A bola som na utz minuly tyzden.
Uz bolo vidiet srdiecko. Dokonca pohyby rucky nozicky.
@beatrice1111 Aha. Tak je tam nieco - vacok. Lebo najskor si vravela ze nebolo vobec nic, akoby si ani vobec nebola tehotna.
Ak si mala tu ovulaciu spravne, tak si 8+ tyzdnov. To by uz malo byt aj srdiecko, ale pocula som tu na konikovi pripady, kedy mali prve sono potvrdene az v 9 tyzdni.
Pockaj si na tu Hcg. Ja by som isla o 2 dni na dalsie Hcg ako samoplatca. Nevedela by som cakat do dalsieho tyzdna. Ale ak ty vies, tak pockaj do dalsieho piatku. Vtedy by si mala vediet naisto na com si.
@andreatytler to ako funguje? O 2 dni mám prísť si dať zobrať krv? Viem že tak skoro sa nedá ani objednať
@andreatytler To čakanie je najhoršie
@jaskolka nemusi pokial dojci ako pise. Ak nemala pravidelny cyklus, tak kludne moze byt est vnutri a odist pri najblizsom menzese. A kludne mohlo byt biochemicke a teraz ako pise @beatrice1111 mohla otehotniet znovu v dalsom cykle a teda tehotenstvo je mladsie nez si mysli... prave preto asi kotrola o 10 dni, ci vacok podrastie alebo nie. Pokial viem, tak by mal mat 2cm aby sa dalo povedat.
@cookie29 jedno dieťa doma mám, pred ním som mala cyklus 28 dni, keď som dostala menzes po 10m od porodu už bol každých 34 dni. Nerozumiem nicomu. Keď som to takto počítala tak mešká teraz 22 dni.
@beatrice1111 Neviem presne ako to funguje, lebo nezijem na Slovensku ale pocula som od dievcat tu na fore ze sa da ist do labaku a poziadat o test a sama si za neho zaplatit. Hcg test sa bezne robi s rozmedzim 2 dni, lebo ak je tehotenstvo zdrave tak Hcg sa zdvojnasobi kazde 2 dni.
Zavolaj do nejakeho labaku kde robia krvne testy a opytaj sa na tu moznost si dat urobit test ako samoplatca.
@andreatytler ďakujem za radu, zavolám
možno to bude MA
@cookie29 áno, až v ďalšom prispevku to však autorka takto vysvetlila. Navyše písala, že menzes je už meskal, čiže hádam vedela aspoň približne, aký má cyklus.
No všeobecne biochemické tehotenstvo je to, keď menzes mešká, je test síce pozitívny, ale žena začne potom krvácať, aj silnejšie, a tehotenstvo sa tým končí. To sa ani neberie do štatistiky, ako potrat, keďže mnoho žien, ak netestuje berie to len ako oneskorenu menštruáciu.
No ona na začiatku to opísala tak, že test je pozitívny, nekrvaca, ale doktor nič nevidí. Až potom to upresnila, podľa čoho je možné že len mala neskor ovulaciu.
@beatrice1111 oneskorena ovulácia, nestresuj.
@beatrice1111 Ake boli vysledky toho Hcg co ti brali vcera?
@andreatytler netusim, odniesla som vzorky na biochémiu
@beatrice1111 A co ti povedal doktor ze kedy budu vysledky? Co ja viem, tak vysledky su vacsinou poobede v ten isty den, alebo na druhy den.
@andreatytler dnes som volala a už viem hcg
@beatrice1111 No kolko je?
@andreatytler 26000
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
test ti ktorý týždeň ukazoval..