Ahoj dievcata, uz som sa pytala aj v nasej skupine augustoviek, ale chcela by som sa opytat aj tu, mozno mate viac skusenosti. Dnes som bola u Dr. Povodne som chcela ist az 22.12, ale uz som nevydrzala. Podla poslednej MS som uz 6tt+2 t. Lenze ja som si 100% ista, ze som mala ovu az 26.11. Kedze tri dni predtym som mala plodny hlien ( sorry za intimnosti, ale kde ked ne tu 🙂 ), takze som v podstate len 20PO a ked priratam k tomu 26.11 + 14 dni, co je bezna moja faza od ovu po menzes, je mi jasne, ze moja MS meska vlastne len 6 dni a vysvetluje to aj preco som mala prvych duchov, az 6.12 aj a to je taka ciarka, ze sa dnes cudujem, ze som ju vtedy videla. Taze doktorka mi povedala, ze tam nevidi NIC, ani gestacny vak, nic, ze mozno nejaky tam tien potencionalne, co by mohol byt tehotenstvo. Vzala mi krv na HCG a ze sa nemam stresovat, ze fakt mozem byt uplne na zaciatku tehu. Pripajam aj fotku testov, co mam od utorka je to utorok, stvrtok, piatok, nedele a streda (dnes) a pekne vidno ako viac a viac tmavne. A teraz ma uteste, ze je to normalne, a ze sa bublinka objavi. :D Resp. je normalne, ze este nic nebolo vidiet? Priznaky mam len, ze ma fakt bolia prsia
No povedala, ze mam prist v pondelok 22.12 a zajtra bude HCG, ale moj optimizmus narazil na hranice
aspoň že tak,tak potom napíš ako si dopadla,ale pevne verím že hcg bude zvýšené,mne tiež pri malej nič nevidel až neskôr,ale nepamätám si v ktorom tt,ale okolo 7tt.
hlavne klud, je to zaciatok tehu a ked si si ista, ze si mala ovu vtedy, kedy si mala, tak je to normalne, ze este nebolo nic vidno; urcite bude vsetko v poriadku
test ti krasne silnie, si uplne na zaciatku, takze ziadne stresy....ja som zvolila opacnu strategiu - pozitivny test 18.12. a k dr. som isla az v polovici januara...chcela som mat istotu a vyhnut sa stresom, ze dr. este nic nevidi....
Dakujem. Trpezlivost nie je moja silna stranka... a chceli sme to doma povedat na Vianoce, tak to mam asi za tu netrpezlivost :D
@alby2014 Podľa mňa je všetko v poriadku len si išla k doktorke veľmi skoro, dnes ti to urcite potvrdia a budúci týždeň už bude určite aj srdiečko 😉
holky tak hcg je krasne vysoke 1420 a asi fakt mi ostva lenpockat do pondelka a modlit sa.... a hlavne dufat, ze Dr ma stary UTZ bo vsade citam, ze nad 1000 uz musi byt nieco vidno :D
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
naozaj sa nestresuj,asi si fakt ešte skoro tehotná,kedže si mala posunutú ovu,že nebolo nič vidno,len škoda že idú Vianoce,tak na kontrolu pojdeš asi až po sviatkoch,tak kľud.