Ahojte , ani neviem ako začať :/
Prave som prišla od gynekológa na potvrdenie tehotenstva
Napíšem to v skratke , 4.12. Styk kedy cca doslo k oplodneniu pretože pred tým ani po nebol žiadny iný, partner bol mimo domova
Cyklus nemám pravidelný 28-34 dni
Dnes 2.1. Som šla k dr som v cca takom 6tyzdni
Bolo vidieť plodový a zltkovy vak , videl aj plod ale bol maličký veľmi maly , na daný týždeň by mal byt väčší vravel dr . Ešte kontrola o týždeň a keď sa to nezmení tak kyret :(
Máte s tým skúsenosť ? Veľmi sa bojím nechcem o babatko prísť :(
Ahoj, ja s niečím takým osobnú skúsenosť nemám, ale kľudne sa mohlo podľa mňa stať, že ste síce sex mali 4.12, ale k otehotneniu mohlo dôjsť až neskôr. Vo všeobecnosti sa uvádza, že spermie vydržia v ženskom tele 3-5 dní, ale poznám jednu babu, ktorá otehotnela až na 7. deň od styku... Neviem, no podľa mňa si išla ku gyn veľmi, veľmi skoro 🤷♀️🤷♀️
Áno, týždne sa rátaju od poslednej ms, ale myslím si, že si tam aj tak šla veľmi skoro. Ja som išla keď som bola tehotná ku gyn prvý krát cca v 8 týždni (od poslednej ms) presne kvôli tomu, že som mala istotu, že v takom čase na ultrazvuku už musí byť niečo vidno... ak by teda nič vidno nebolo, vedela by som, že je to zle... Ja si myslím, že u teba to ešte nemusí byť stratené, lebo podľa mňa si tam naozaj šla veľmi skoro .
Si 4tz od oplodnenia, ak to bol jediny styk. Uplne normalny nalez na ten cas.
Otehotniet si kľudne mohla aj okolo 9-10.12. Keď nevieš kedy bola ovulácia. Dr zbytočne straší
My sme mali sex 26 a 27.12 a podla dr som aj otehotnela 27, aj som mala hned vselijake symptomy v ten den a k dr som sla 22.1 a tiez este nic nebolo vidiet len zlty vak myslim a uz ma takmer 4 mesice maly. Mi to vychadza zhruba tak ako tebe, ze som bola
u toho dr. 21-23 dni neskor aj sex.
Dakujem vám za povzbudivé odpovede , zajtra si zavolám o výsledok z hcg a dúfam že budem mať to šťastie a nakoniec to dopadne dobre 🙏
@esterka13 mám, tiež sa lekarovi nezdalo.. rovnako 6 týždeň to bol a žiaľ kleslo mi hcg ☹ ale na kyret som nemusela, odporučil ma do nemocnice, kde je možnosť cez Misoprostol tuším sa to volalo, tableta po ktorej som prirodzené potratila a našťastie žiaden kyret už nebol potrebný... ale držím palce nech to v tvojom prípade dopadne dobre.
Povzbudili ste ma dakujem Vám ❤️
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@esterka13 počkaj počkaj. Mne nevychádzajú týždne. Kedy si mala poslednú ms. A aký máš dlhy cyklus.