Ahojte,
buduci tyzden ma caka prvotrimestralny skrining u MUDr.Grochala v Mt, mate niekto skusenosti za posledne obdobie? Ako to vsetko prebieha, odoberaju aj krv? Vysetrenie sa uz realizuje cez brusko, alebo este stale vaginalnou sondou? Ide so mnou aj priatel, tak az viem na co ho pripravit 🙂 ... dakujem pekne za odpovede 🙂 a pekny dnik
@misicka1990 Ahoj 🙂 Krv mi neodoberali a vyšetrenie sa robí cez bruško 🙂
@janulka2805 a partner môže byť? 🙂
@luciachh Môže byť, ale za doprovod si platíš 5 € 🙂
@luciachh Och, ja som objednaná do prenatal Žilina, manžel ísť nemôže. Škoda, že som nevedela, že k mudr. Grochalovi by mohol ísť :(
prosim a kolko dopredu ste sa objednavali? ze ci ma volne terminy hned o tyzden napriklad alebo dlhsie. dakujem 🙂
@rk123 Treba sa objednať čím skôr, lebo on má naozaj hneď plné 😊
@rk123 ano, aspon mesiac dopredu treba, aby si si nemusela priplacat za termin cez vikend.
@misicka1990 ako vravia, krv sa neberie, sono robi cez brucho, je tam velka obrazovka kde vam vsetko krasne ukaze, je to zazitok
@janulka2805
@havranka31 jejda dakujem vam, ja som teraz v 9tt tak to aby som sa uz objednala veru 😂 a to som si myslela ze mam cas ze nebudem za hysterku to riesit takto skoro ze ma vysmeje hahah
@rk123 ja som tiez v 9tt, a objednavala som sa pred 2 tyzdnami veru 😃
Ahojte a chcem sa opýtať, som v 8 tt a ako čítam idem sa hned objednať 🙈 mám nejako skôr oznámiť svojej obvodnej dr, že chcem ísť na prvý screening do MT alebo stačí potom do poradne doniesť od neho papier?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ak Neva pripnem sa tiež sa chcem objednať práve preto ze chcem aby šiel muž so mnou a u Babjaka v ZA to momentálne pre koronu nie je možné. 🙂