Ahojte, idem do 8tt a dva dni som mala špinenie. Najprv hnedá krv, potom trochu červenej, ale včera už len ružové. Bola som u lekára a povedal, že plod je maličký, má 2,7mm a mam sa pripraviť na potrat, lebo jemu sa tak,, zdá,,... Žiadne nejaké vyšetrenie nerobil. Som presne 7t 4dni,ale to od 1 dňa posl.menštruácie, tak od opl.asi 5 týždňov... Dnes so mňa vyšlo niečo ako mäso, alebo koža asi tak 5cm dlhé, ale žiadne krvácanie a ani bolesti nám. Čo to môže byť?
jednoznačne by som išla k doktorovi
Mohol to byt hematom, alebo uz začínajúci potrat. Viem ze sa to tazko počúva, ale je to v rukach bozich.
Ani doktor nepomoze.
Ak by si mala priliz velke bolesti, chod na pohotovosť.
Ale kedze si uz u doktora bola, tak by som oddychovala a cakala. Nič viac sa neda.
Drzte sa
@ivca88 ďakujem 😊... Ja práveže nemám žiadne bolesti vôbec, tak preto je to čudné. V Júni som potratila v 5tt, ale to boli ukrutné bolesti, ani vstať som nevládala a teraz nič. Aj test pozitívny aj prsia bolia rovnako, tak už len čakať treba... A ten hmatom keby to bol, tak teh.by bolo v poriadku?
Bola som u neho presne pred týždňom a Mao 1,9mm a po 7 dňoch 2,7mm,tak rástlo, preto sa mi nezdalo, že by nežilo😥
Držím palce ja som riadne krvacala červenou krvou akokeby som dostala MS aj také kúsky volacoho šli, ja na pohotovosti už bola istá ze na sonee nebude nič, nakoniec hematom, 2 mesiace v nemocnici a mam zdravého 2 ročného synčeka.
Môže a nemusí to byť potrat ... ja som tak potratila, nemala som bolesti len raz asi minútu strašne intenzívna bolesť v oblasti krížov a točenie hlavy, pocit na odpadnutie, krvácanie ako pri slabšej menštruácii ... tiež zo mňa vyšlo ako keby "mäso" ... a bolo po všetkom.
@shellynda
@shellynda ja som v zaciatkoch krvacala jasnou krvou a velmi som sa bala ci je vsetko ok. Nakoniec to bolo sposobene nedostatkom progesteronu. Dal mi tabletky so slovami to je maximum co mozem urobit teraz je to uz na prirode a este v ten den mi to preslo. Teraz sa uz tesim z 3 mesacneho chlapceka. Bez utrogestanu by som ho urcite nemala.
@shellynda to dnes z teba vyšlo? Ak hej, prečo nejdeš na pohotovosť????? Tam ta vyšetría aspoň, určite budú dôslednejši než ten dr u ktorého si bola. Ja by som nečakala...
ja som krvácala nie raz, ale dokonca 3 krát...Bolesti som nemala. Krv bola jasná - čo je zle. prestala som mať problémy až v 5 mesiaci....Dcéra chodí do 8tr.
Tak ja už žiaľ som po potrate 😭. Dr. na sone už nevidel vôbec žiadny plod, vraj odišiel počas toho špinenia, tak sa dávam pomaličky dokopy a neskôr skúsime znova... Urobí mi hormonálny profil a uvidí sa že čo ďalej
@shellynda moja zlata, mrzí ma to 😢
@natalindaaaaa 😥som to nečakala, myslela som, že to bude v poriadku. Dám sa dokopy a skúsime znova
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@shellynda zo mna vyslo plodove vajce v 10tt, ale s velkymi bolestami a krvacanim