Možná nepresnosť Clearblue digital?

baska311
2. mar 2020

Ahojte baby... zaujímali by ma vaše skúsenosti s týmto testom. Prvý som si robila 5+1tt (podľa poslednej ms), výsledok mi vyšiel pozitívny 2-3 čo by teda zodpovedalo 4-5 tt.
Dnes (ani neviem čo mi to napadlo) som si urobila test znova, opäť výsledok 2-3 pritom by som už mala byt 6+0tt. Urobila som si aj paličkový test a na tom je čiarka viditeľne silnejšia (prikladám foto) ako som mala na rovnakom teste minuly týždeň... neviem čo si o tom myslieť 🙄 je možné že hcg prestalo stúpať alebo je šanca že ten test ukazuje nesprávne týždne? Ku dr idem až koncom týždňa...
Dnes je to 17.den čo mi mešká ms, neviem kedy presne som mala ovu.

bobricek1979
2. mar 2020

@baska311 počkaj a ten digitálny ukazuje aj viac ako 2-3?

veronika1234512345
2. mar 2020

Nemám skúsenosti s testom clearblue, ale klasický palickovy test je jasne a krásne pozitívny.
Nerieš blbosti typu nestúpa hcg nerob si zbytočne stresy. Tehotná si a je všetko okej.
Doktor ti presnejšie povie v ktorom týždni si 🙂

veronika1234512345
2. mar 2020

@bobricek1979 3+ ešte asi ukáže

veronika4495
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
moncicovka
2. mar 2020

@baska311 zbytočne sa stresuješ testovaním...už netestuj😊

veronikaszabova
2. mar 2020

Netestuj, nestresuj.
Neviem ci som v tomto "divna", ale ked som bola tehotna, spravila som si jeden test pre potvrdenie a hotovo. K lekarovi som sa objednala v 7tt. Zbytocne strese, ci silnie, ci nie, preco druhy test ukazuje insie... 🙈

zina234
2. mar 2020

@baska311 mne tiez clear blue ukazoval rovnaky tyzden dlho, a zatial je vsetko v poriadku 🙂

veronika1234512345
2. mar 2020

@veronikaszabova presne tak.
Ja som si urobila na 3 deň meškania test a o dva dni ešte jeden či fakt.
A v 8tt som bola na potvrdení, kde už bolo srdiečko.

modrykoniicek
9. mar 2020

A to vám nenapadlo, že test vám nemusí ukázať 100% výsledok?
Veď je to domáci test.

Čo by ste robili bez toľkej technológie.
A načo sa testovať keď ideš k lekárovy?

zienka21
12. mar 2020

Ahoj ostal mi nerozbaleny clearblue digitálny tehotenský test nestihli resp zabudli sme ho skúsiť a dcérka už je na svete, ak by niekomu pomohol a poslúžil posuniem 🙂

baska311
autor
16. mar 2020

Tak možno len pridám odpoved pre tie, ktoré budú mat v budúcnosti rovnaku skúsenosť s ukazovaním rovnakého týždňa viac krát po sebe na tomto teste ...
5+0tt hcg 392
6+0tt hcg 987
6+2tt hcg 1272
7+3tt hcg 1278
7+4tt kyretaz (anembryomola)... :(

malia18
19. mar 2020

@baska311 to mi je ľúto :( nevyvíjalo sa?

baska311
autor
19. mar 2020

@malia18 žiaľ nie :( bola som “zaseknuta” v 5+3 a hcg už vôbec nestupalo už... len som chcela poukázať na to že aj tento digi test s indikátorom týždňa dokáže ukázať takýto problem... lebo na normálnych testoch som mala pekne koľajnice aj posledný týždeň

malia18
19. mar 2020

@baska311 anjelik malý... mysli pozitívne verím že sa zadarí a druhé bábo zaplní tú dieru❤️ držím palce

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre