Môžem užívať Probiotic Acidophilus v tehotenstve?

karolonakarol
5. aug 2021

ahojte baby, neviem 100% či som tehotná ale pre istotu sa opýtam. Môžem takéto lieky jest v tehotenstve hlavne v prvom mesiaci ? Dnes som sa dozvedela že nemôžem ani Ibalgin, kvapky do nosa lebo v začiatkoch tehotenstva to môže vyvolať potrat. Predvčerom som si dala 1 Ibalgin lebo má neskutočne bolela hlava, dúfam že koli tomu sa nič nestane a každý deň jedávam tieto tabletky, viem že kys.listovú jest v tehotenstve je dobre ale môže byt aj táto od gymbeam ? Keď tak poraďte nejaké dobre vitamíny ktoré sú dobre na podporu tehotenstva a na správny vývin. Ďakujem

kitycat
5. aug 2021

Toto su skor doplny vyzivy ako lieky. Co sa pise na stitkoch?

Vies, ze na tehotnch sa netestuje? A zatial ani nevies, ci si tehotna..

karolonakarol
autor
5. aug 2021

@kitycat viem ale v tehotenstve ti môže všeličo ublížiť. Aj to čo napríklad jedávaš inak každý deň. Neviem, je ešte skoro na test, čakám na ms. A viem že sa netestuje na tehotných ale určite je tu niekto kto má skúsenosti alebo vie niečo o tom viac ako ja tak sa tu nato pýtam, myslím že táto stránka je nato že ak niečo nevieš a ľudia v tvojej blízkosti ti nevedia poradiť tak tu sa určite nájde aspoň jeden človek ktorý o tom bude vedieť viac. Na obaloch nieje nič o tom písané, inak by som sa nepýtala. Pred pár mesiacmi som potratila tak nechcem teraz nič zanedbať a radšej sa spýtam. Myslím že aj takéto vitamíny ktoré jem sú určite aj take že sú vhodne aj pre tehotné aj keď nie si. Tak radšej sa spýtam 🙂

ravinima
5. aug 2021

@karolonakarol ak chces uzivat probiotika, isto chod do vitafloru od Justu... cisto prirodne... kludne mi napis spravu 🙂

karolonakarol
autor
5. aug 2021

Poprípade ak máte nejaké vitamíny doma navyše tak kľudne poposielajte ponuky do správy aj s cenami.. 🙂

waity888
6. aug 2021

@ravinima Ahoj, vidím že pracuješ s Justom,ak to nie je príliš drzé,mám jednu otázku. Dostala som takéto tablety,som v 14 týždni tehotenstva. Môže sa alebo nemôže také niečo užívať ( mám problém s trávením a potravinové intolerancie) ďakujem ti vopred za odpoveď 😊

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre