Ahojte kočky chcem sa spýtať či sa môže costi v tehotenstve? Resp. 7tt
Už teraz mi býva dosť zle brali ste niektorá nejaké tabletky v tehotenstve proti nevolnosti ? Aké? Viem že to k tomu patrí ale už som fakt zúfalá neviem čo mám robiť dokonca nemôžem ani spávať pretože sa budím aj počas noci nato že mi je zle ďakujem za každú radu.
@lexi245 podľa mňa by si to mala len vydržať, nie si prvá a ani posledná komu bolo zle počas tehotenstva :/
pancreolan
Mne bolo zle 24 hodin vkuse. Som tie nevolnosti prelezala. Ani nabok lahnut. Cele zle, ale! Ziadne lieky som nebrala. Radsej pekne vydrzat a skusit nieco ine. Najest sa hned rano aspon rozok ci keksy v posteli. 7tt a uz by si lieky brala 🤷♀️. Pekne vydrz
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@lexi245 Tehotenstvo
Liek sa môže užívať v tehotenstve len v prípade, ak to váš lekár považuje za jednoznačne nevyhnutné. Takze tuto si treba dohodnut stretnutie s lekarom, ktory vam lieky predpisal a informovat ho o tehotenstve.
Nevolnost v 1. trimestri je bezna. Najviac pomaha stale cosi male jest. Akonahahle zacne byt zle, treba do seba natlacit nejake jedlo. Mnohe zeny zjedia napr. piskotu, skor nez vobec vstanu z postele a zmenia polohu zaludku.