Môžem si v tehotenstve farbiť vlasy a dať gélové nechty?

alex_zalez
16. sep 2019

Ke vhodne/nevhodne v tehotenstve farbit vLasy, obocie a nechty? Pripadne gelove nechty, dakujem. Nazory v okoli sa roznia

lrnka
16. sep 2019

@alex_zalez ahoj ja si farbim raz mesacne bez amoniaku ale s nechtami ti neporadim

maximilie
16. sep 2019

@alex_zalez ja od zaciatku tehotenstva chodim nadalej ku kadernícke, kozmeticke aj nechtarke na gelove nechty. A to som blond - peroxid. Urcite sa chcem nadalej pacit partnerovi ;) a poznam kopu kamosiek co sa tiez tohto nevzdali a maju zdrave deti. Ked si clovek vezme kolko chémie je v potravinach, ake je ovzdusie , atd... takze spokojne

lrnka
16. sep 2019

@lrnka lakovanie nevadi

sense
16. sep 2019

Mna napr odmietla kadernicka nafarbit....a gelove nechty mi v tehu nedrzali....ci to bolo tehotenstvom al zrovnavtedy nechtarka nieco zfusovala neviem...

mogaa
16. sep 2019

čo sa týka nechtov neviem, ale v tehotenstve ti farba nemusí "chytiť" - to sa hovorilo že aj počas menštruácie(na začiatku) sa nemá farbiť lebo nechytí farba

bojka22
16. sep 2019

@alex_zalez ja som tehotná a gélové nechty si dávam robiť

evamea
16. sep 2019

Ja som tiež ešte len na začiatku a nechty si dávam robiť u najlepšej nechtarky, ktorú poznám a povedala, že veľa žien počas tehotenstva k nej chodí, bohužiaľ nie každej ten gél drží rovnako ako pred tehotenstvom. Zato ja ich mam dlhšie než dlhé a bez nich by som uz v práci na počítači nenapísala nič. 😅

kittykat22
16. sep 2019

@alex_zalez nikdy nebolo dokazane, ze farbenie vlasov a nechtov skodi dietatu. Neexituje jediny sudny proces kde by zena zalovala spolocnosti o peniaze. Ja som si aj tak vlasy nefarbila a nechty nelakovala - pretoze sme vystavene tonam skodlivych latok z okolia, a pocas tehotenstva som sa snazila zit co najzdravsie - koli dietatu. Tehotenstvo ubehlo ako voda, ja som mala dieta v 27 rokoch takze sediny sem tam, tvar pekna, nechty upravene a bola som pekna. Ale bolo to skor o svedomi - keby sa mi narodilo chore dieta, alebo neviem, nieco by sa stalo, tak by som mala pochybnosti sama v sebe, ci som spravila fakt dost. Keby sa nieco stalo (vdaka bohu mame zdrave dieta) tak by som mala blbe vycitky, ze som si mohla blbosti odpustit - aj keby to nebola pricina, tak by som mala pocit, ze som marniva a hlupa, ze som sa mala starat viac. Ja som si 100% ista, ze som nemohla spravit pre svoje dieta v tehotenstve viac, a ta myslienka ma hreje pri srdci 🙂

simona2802
16. sep 2019

@alex_zalez ahoj ja som tehotná a celé tehotenstvo chodím na gelove nechty 🙂 jedine prvý trimester nie lebo že nemusia držať 🙂 taktiež som farbila vlasy 🙂

simusiatko83
16. sep 2019

Vlasy radšej nie bojím sa ako chytia keďže obočie po 2 minútach je už 2 mesiace rovnako tmavé a nebledne 😂 chodila som na mihy ale ako som otehotnela ledva vydržali týždeň 😂 hneď po týždni mi opadali, lepidlo nedrzalo tak som sa na to vykaslala... Iba na svadbu si idem dať teraz... Nechty nechodím zavádzajú mi 😂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre