Ahojte podla Vas je OK pit mirindu v tehotenstve?Akoze vieeem mala by som cistu vodu ale odkedy som tehotna nedokazem pit vodu,len a len tu mirindu😞😞 Vy ste pili sladke mineralky?neublizi to babatku ci??
Tak ja som v druhom tehotenstve fungovala na Mirinde a mangu. Bolo to aj vidiet na vahe potom. Este ked mi robili sekciu a lezala som tam, hovorim tej anesteziologocke, ze by som dala cele bohatstvo za dusok Mirindy, taku velku chut som mala😀 takze uplne chapem.
Ja som zas mala celé tehu chuť na colu, no čo?? Zabijes sa, keď máš také chute?? Pri staršej som pila celé tehu čistú vodu, nič iné mi nechutilo, teraz pri druhom som sa šla za tou colou zabiť 🤷♀️🤷♀️
Ja som mala strasnu chut na colu, aj na zaludok mi dobre robila. A pila som caje ovocne, cista voda mi nesla krkom a tazko mi z nej bolo, nechapem. Ale ako som porodila, tak o mesiac som sa zbadala, ze jeeej, uz davno som nepila colu. Takze ked si das dacoho sladkeho tak pohar, 2-3 dcl, nic da nestane. Len si pozri zlozenie, aspartam a acesulfam nech tam nie je...
Ako nehnevajte sa, ale zakazdym zostanem zaskocena otazkou na mk
🤣🤣🤣🤣 A to si hovorim,ze ma tu uz nic neprekvapi....
Môžeš,ale sú to zbytočné kalorie,ktoré babatko nepotrebuje a ty sa ich po pôrode nebudeš vedieť zbaviť! Takéto múdre slová mi mentorovala moja mama,keď som jej prvé vnúča zalievala najobyčajnejšou malinovkou v sklenenej fľaši(mňam)🤣 Daj si,ale skús piť aj iné.
nemala by si..ale ja som pila ...cakala som dievcatko a tolko sladkeho co som zjedla a vypila😬😬a ver mi ze aj mirinda,kofola,vinea...to bolo na dennom poriadku..
Tiež som ficala na cole v tehotenstve, vyriešila som to tak, že som si kupovala max 1/2 litrovým, alebo plechovky do prace a mala som max jednu na deň, 2-3x do týždňa po obede, keďže to takto šlo viac do peňazí, som si rozmyslela koľko takých fliaš som si otvorila 😃
paradne sa z tych napojov pribera...🙂
wooow baby trosku som sa ukludnila,ze niesom jedina ktora ma take chute🤣 ano ano viem ze sa z toho pribera...a baby cola takisto.. len som to uz bala napisat🙈 ale to si dam fakt iba jeden maly pohar za den..skor na tu mirindu mam chut,no dufam ze maly nebude hyperaktivny😄
Mozes , ked tak ju rozried mineralkou. Ale chapem , kamosky to tiez tak mali. Ja zase iba vodu. Ale kdesi v 19tt som pila asi tyzden oranzadu ako diva. Potom to zas preslo. Tehu je v tomto divne
Ja nedostanem čistú vodu do seba.. Radšej umrem.. Ble...
Čudujem sa ze este žijem z tých sladkých s.aciek co pijem.... 🤭🤪
A odpoveď na tvoju otázku... Nemalo by sa ti nič stať no😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Ja fungujem len na džúsoch a sirupovych vodách 🤷♀️ pred tehotenstvom som jedno ani druhé nepila. Teraz len toto. Z iného mi bolo zle a skúšala som veeľa vôd. Čistá, minerálka, Fatra, mattoni ochutená, Rajec ochutená.. Fuj až mi je zle keď to tu píšem 😂
nevidim dovod preco by si nemala pit sladke vody 🙂 drobcovi to neuskodi, max. tak tebe lebo cukor a ak by si zacala nejako prudko priberat, tak asi zvaz, ci "5l" denne, ja cele tehotenstvo pijem na co mam chut - pijem aj kofolu aj colu (cola mi jedina zaberala, ked mi bolo zle), snazim sa si to riedit vodou a nepit samozrejme litre ale inak nevidim dovod preco nie
Mirinda obsahuje umelé sladidlá a konzervanty, tu by si nemala piť ani keď tehotná nie si. Samozrejme z jedného pohára sa ti nič hrozné nestane.
Normalne si mozes dat vsetko s mierou. Mirindu alebo dzus ked si das pohar denne ok . Len by si ju nemala pit namiesto vody. Maximalne budes mat vyzsi cukor ale babatku nic nebude Ved ju nepijes mixnutu s vodkou 🤪
Neboj ,ja som píla aj kavu,dokonca cca tri krát týždenne pohár červeného vína....proste neodmietla som si na čo som chuť mala.Trvdy alkohol nie teda😄😄😄😄 a celé tehu mi nič nebolo ,ani zle ,vse bolo ok,malý prospieval a to už nie som najmladšia......a obaja sme tu a zdraví💖
Aj tonic, aj čierne pivo, aj radler pijem
Ja som pila čerešňový a grepový radler. U nás sa ešte vtedy nedal kúpiť, nosili mi ho z Ukrajiny.
A prečo by si akože nemohla ? Mirinda obsahuje nejaké jedy, alebo čo ?
ja zas pijem dzusy ovocne vkuse ale tak ze stvrt pohara dzusu a zbytok dolejem vodou lebo je mi to az moc sladke :D akoze mirinda je presladena dost tak si ju skus zriedit tiez aspon pre ten pocit :D :D
No ja mám podobný problem nie mirindu ale fantu alebo pomarančový džús a zistili mi tehotenskú cukrovku. Tak mi to zakazali.
Ojoooooj pocas mojho tehu som ficala na radlere nealku, niekedy som si uchlipla aj z piva za 2 glgy - musela som 🙈 a inac zabit som sa sla za kombinaciou acidka a oskvarkovymi pagacmi...to som pila na hektolitre a jedla na tony 🤭
Boze ja pijem colu od kedy som otehotnela a som v 25tt a nic sa nedeje😀👍
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
No tak nemala by si. Ale telu v tehotenstve nerozkážeš. Trošku občas neuškodí ale určite nepi veľké množstvá. Všetkého veľa škodí. Ja napr v tehotenstve nič také nepijem lebo mi to chutí ako vôňa do záchoda. Takže telo asi samé odmieta to čo nie je dobré. Neviem či nie je v mirinde aspartam. Radšej vyberaj sladené vody kde je klasický cukor a nie umelé sladidlá. V coca cole napr je ale v pepsi je cukor. Nemôžeš to nahradiť nejakým 100% džúsom?