Baby môže žena piť coca colu v tehotenstve ? Alebo kofolu a tieto podobne nápoje ? Počula som už že nemôže sushi a strašne veľa veci ale nikdy som coca colu predtým nemala nejako v láske a dnes ju muž pil a strašne som dostala chuť na ňu a už som vypila cez slamku pól litra 😂 aj na žalúdok mi to dobre robí inak mi býva strašne .. stále má napína a teraz úplne super 🙂 ďakujem 😍❤️❤️❤️
@dadkadadus ja mám za sebou 2 tehotenstvá a riadila som sa sama sebou, jedla som na čo som mala chuť (obe deti sú v pohode 😉), hlavne pri prvom, lebo bol pre mňa problém čokoľvek v sebe udržať. Takže ak ti je po nej lepšie nerieš. A hlavne coca cola je humus aj keď nie si tehu, ale to je o inom téma 🙂
Mne sám doktor povedal, že keď mi bude zle alebo mi klesne TK mam si dat Coca colu ale iba tak 2dcl..... 🙂
tiez mam chut na colu a kofolu .kazdy den si dam 1 dcl po jedle jednoducho to musim😊cakam dievcatko.so synom som zase furt musela fantu.😊
Ďakujem baby za odpoved 😂 lebo fakt nikdy som to nepila nejako extra max Kofolu keď sme niekde išli .. ale teraz by som aj fľašu vypila 😂...
@angi07 haha že by aj ja dievčatko ? 😍
Aj my máme dievča.... Pred tým som sladké nemohla vidieť.... Max horká čokoláda a to sem tam.... Teraz? By som zjedla aj celú tortu a zapila celou fľašou Coca coly 😂😂😂
@pallovas alebo si to rovno rozmixovála tortu a coca colu v tom 😂😂😂 a vypila naraz 🙂 asi je pravda to že čo si moc nemusel predtým tak v tehotenstve strašne chceš a zas čo si jedával v tehotenstve, ti už nechuti 🤢
Ja som pepsi colu na litre pila v tehotenstve inac som mala hnusnu kyselinu. A aj sushi a tatarak jedla. Proste na co som mala chut, to som si dala a synator je v poriadku. 🙂 Ale zas take jedla som nejedla na tony 😅 Iba raz za cas.
@dadkadadus no veru je kávu nemôžem ani cítiť, mäso varené a pečené nemôžem ani cítiť 😂
@dadkadadus ja som bola totálny "kavo_holik" 🙂 🙂 a v prvom trimestri som nemohla ani ku káve privonat...hneď ma naplo :-/ ale teraz si už kávu dam...ale len také "kakao" 🙂 pre istotu
Ja tiez moc neoblubujem cocacolu a ked som bola tehotna som hocikedy dostala na nu chut este s citronom a ladom🤤
@pallovas presne z masa aj mna jedine kde ho zjem je vývar v tom by som sa aj kúpala 🤗 inak žiadne mäso ako to som nejedavala ani predtým jedine kuracie ale to vôbec teraz jedine to v tom vyvare inak brrr 😂🤢
Aj mne radil Colu v tehotenstve doktor, že to pomáha proti nevoľnostiam.
@dadkadadus Pila a jedla som všetko pocas oboch tehotenstiev ci pocas dojcenia co aj pred nimi. Sushi zbožňujem, tak isto tatarak. Dala som si. Aj ovčí syr a ine "zakazane" veci podla niektorých mamiciek na MK. Az tu som sa dozvedela aka som nezodpovedna ale našťastie az po otehotnení, vynoseni, odrodeni, oddojceni, ... oboch deti.😁😉 Obe sa tesia perfektnemu zdraviu-klop,klop...
@evittam tu sa človek dozvie všeličo 😂😂 Sak vieš no😂
Ja som tiež jedla pila na co som mala chuť. To bolo divadlo keď som týždeň v kuse jedla kuraciu pečeň... Chlap ma zkosil že nemôžem.... A keď mám na to chuť co sa zabijem 😂
@dadkadadus 😊nooo mozno😁prave som dopiekla kakaove slimaky a zapila som to s cim? no predsa colou 😂iba par glgov ale cola musi byt😅
V prvom trimestri mi byvalo strasne zle a cola/pepsi mi dost pomahali. Napinalo ma pomaly aj z cistej vody, takze denne som 2-3 dcl coly vypila, ukludnilo mi to zaludok. Normalne sa mi neziadaju taketo napoje ako je rok dlhy, ale vtedy som coly vypila asi viac, ako za cely zivot dokopy.
@angi07 mňam 😍 vyzerajú super
@dadkadadus ahoj,ja som tiez na začiatku tehu a tiež si musím dat colu, mám na nu strašnú chut a je mi po nej lepšie od žalúdka! Pri prvom tehu som píla len čistú vodu,ale teraz keby som si nedala aspoň glg,tak ma klepne 😁 hlavne je dobrá na odgrgnutie, nieje mi potom ťažko od žalúdka,keď niečo ťažšie zjem
@dadkadadus ja som musela mať v tehotenstve pivo, každý deň, inak ho neznášam
@dadkadadus a tiež som zastancom toho,že žena má jesť na čo má chut! Pri prvom tehu by som jedla každý deň párky a bryndzu 😁 z ovocia som sa.nevedela dojest melóna, bola som tehotná cez leto, teraz budem cez zimu,tak som zvedavá co si.bude baví pýtať teraz 😁
Môže sa, ak ti robí dobre na žalúdok, ale zas nepreháňať to s ňou. Kamoška hovorí, že pila celé tehotenstvo kofolu a že malý je moc čiperný :D ale či je to naozaj z toho, to nik nepreskúma, ja keď si dám raz za čas kofolu malá viac kope a to som už pár týždňov pred pôrodom, ale to isté robí aj zo sladkého. Proste cukor robí divy s drobčekmi :D
@martina1201 Bude robiť kotrmelce, kým ešte má miesto 😂
@martina1201 to poznám...môj je tiež aktívny, keď zjem sladké 🙂 🙂
no doslova mi to tak pripadá, že tam cvičí a robí minimálne nejakú gymnastiku :D
@dadkadadus aj ja som šlapala na Coca Cole a máme dcérku 😊
@dadkadadus dva tehotenstvá ktoré som totálne prevrcala až do konca. Vyvrcala som čistú vodu či minerálku keby nebolo coly a Pepsi tak neprežijem.
@saskia_98 takze sushi mozem? 😟😱 lebo ked ideme okolo restauracie alebo vidim v obchode normalne placem a ide ma roztrhnut aku mam chut nato...
@patriccia1 jedz vsetko na co mas chut. Ale ne zas ze pojes toho tonu. Ale normalnu porciu si daj ked mas chut.
@dadkadadus ja keď som bola raz na vyšetrení v nemocnici, uz to bol koniec 8 mesiaca, strasne som zbledla keď som si ľahla, nedokázala som ani nič povedať, až sestrička si všimla na monitore, nízky tlak a so slovami" jejda a Vam neni zle? " a pozrela sa na mňa a vystrasene prerušila vyšetrenie a dala mi napiť kofoly 2 deci 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
neviem ci sa moze,ale ja som pila. Ale davala som si pozor ze max. 3 deci denne. Tiez mi byvalo zle a robilo mi to dobre na zaludok.