Predtým než som otehotnela brala som vitamínu v šumivej forme a teraz v tehotenstve mám na to tiež chut. Myslíte že môžem miesto klasického magneziza užívat aj to šumvé?
Pokial viem, tak su tablety vyssie davkovane. Ono toto aj tak predpisuje lekar.
Neviem ako sú na tom tie čo si užívala, ale obyčajne obsahujú sumive tablety kopec bordelu - umelé sladidla - tie sú v tehu dosť nevhodne...
ja pijem sumive magnezium a na obale je napisane,ze je vhodne pre tehotne zeny.zase nepijem ho tak casto,len ked sa citim velmi unavena 🙂
ja som najskor pila sumivy magnez.neskor magnezium v tabletkach magnezB6
Mozes, ja som brala b6 2 krat denne a raz denne to sumive
Pozri sa aky ma obsah magnezia a taku davku vynechaj v tbl 🙂
Ku koncu tehotenstva som mala kŕče v lýtkach a dávala som si šumivé magnézium. Pomáhalo. Dávalal som si ho len 1x za 3 dni alebo v prípade nudze.
ked som bola tehotna, isla som do lekarne aby mi nieco odporucili na prevenciu virozy, chripky, kedze som chodila do prace a mali sme open-office, takze ked niekto zacal mat nadchu do tyzdna to mala cela kancelaria. Tak a v lekarni mi pharmdr poradila ze jedine co mozem su sumivy magnezium na posilnenie imunity, a nejake na cmulanie take biele-vyzeralo to a chutilo ako kedysi ten imudon-to uz ale dnes nie je. A ked som v 16tt mala problem ze som zakrvacala, tak dr. na pohotovosti mi predpisal magnezium tab. a guarakuran {ci ako sa to volalo, take zelene tab.} a tiez mi povedal ze mozem aj sumivy magnezium. to je moja skusenost.
šumivé tablety nie sú zdravé ani pre netehotnú nieto ešte pre tehotnú ... zaťažujú veľmi pečeň a obsahujú teda kadečo ... ja odporúčam normálne tabletkové magnezium v kombinácii s vitamínom B (dostať to ako jeden komplex, stačí si pýtať v lekárni ... )
nemôžem z vašich príspevkov. šumivé tablety obsahujú bordel, ale to tabletkové magnesiu nie? aj to obsahuje škodlivé látky, všetky lieky sú škodlivé.
prave som docital pribalovy letak na tabletkach (magneziove tabletky 500mg GALVEX) a pisu tam ze sa mozu uzivat ale po rozhovore s lekarom alebo lekarnikom
ja pouzivam uz niekolko rokov sumive tablety pomarancove z Dr. max a su uplne v pohode. Hlavne ked mi chybaju vitaminy, tak to riesim takymto sposobom
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
sumaky nie su velmi zdrave, ako tehotna by som sa im vyhybala.