Ahojte baby, môžem mať čiernu stolicu z Femibionu?
Je tam aj železo, ale len 10 mg. Čučoriedky ani nič takto zafarbené som nejedla.
ano po zeleze sa to stava, moze byt az zacpa.
No len to, že... Beriem ich už 9 dní a až po deviatom dni by to takto bolo?...
Ja si nemyslím ze to moze byt z femibion... Jedine žeby ste boli až moc štíhla žeby to na vás tak pôsobilo ale aj tak sa mi nezdá žeby to femibion robil... Pri dávkovaní 1tbl /den
Osobne si myslím že z toho to byť nemôže.. Ja ho beriem tiež a nikdy nebol problém.
A neviete kde by potom mohol byť problém? ☹️
V ktorom si týždni?
Skus na par dni vysadit a namiesto toho si zatiaľ kúp kyselinu listovu
Jedine žeby železo v zložení sfarbenie spôsobilo, ale to sa mi moc veriť nechce, lebo nie je v ňom v nejakom veľkom množstve. Nejedla si niečo také čo by ti to mohlo spôsobiť? Čučoriedky napríklad alebo špenát 😉
Ahoj, ja som uzivala Femibion dost dlho pocas tehotenstva a presne tak- mala som ciernu stolicu celu dobu a este aj nejaky cas potom. Pytala som sa na to aj svojho gynekologa a potvrdil, ze je to urcite z toho. Urcite to teda neprestan uzivat, zelezo je velmi dolezite pre spravny vyvin plodu.
pri užívaní železa to môže byť, ale dozaista ako tu už zaznelo, tak doplnok by som nevysádzala, pretože tie vitamíny v tom zložení majú veľký význam! 😉
Presne toto riešim teraz. Som v 4t+3 a tiež mám od vymeskania ms čiernu stolicu ( 3 dní) a beriem Jamienson prenatal kde je železo 25mg tuším a neviem z čoho lebo nič také som nejedla :/ bolesti nemám ani kŕče nič. Len to že je čierna
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
ja som mala z lady veety, ale ja som jej brala viac - omylom 🙂