Môžem ísť na farbenie vlasov, keď som v 6. týždni?

30. aug 2022

Dnes som zistila, ze som tehotna a v piatok mam ist na farbenie vlasov. Mam to zrusit? Nemoze to babu ublizit?
Vdaka

anjelicek26
30. aug 2022

Ku kadernicke mozes normalne chodit cele tehotenstvo. Cez pokozku sa ti do organizmu nic nedostava, jediny problem su vypary, ktore vdychujes, teda pootvarat okna, vetrat, plus ak sa da, tak farby bez amoniaku pouzit... Babatko btw. v 6tom tyzdni este ani na tvoj krvny obeh napojene, takze skutocne este samostatna mala bublinka bez akehokolvek rizika...

cyberk
30. aug 2022

jasne, ze ublizi, aku farbu si das, taku farbu bude mat dieta vlasy...

haley7897
30. aug 2022

@cyberk počkaj, čiže ak nedá žiadnu, bude dieťa plesate? Táto teória veľa vysvetľuje 🤔

autor
30. aug 2022

@cyberk taka blba nie som. Neviem preco taky komentar. Uz som parkrat potratila a tak som opatrnejsia.

@anjelicek26 Dakujem♥️

stanulienkat
30. aug 2022

Daj si rysavu farbu. Potom sa ti narodi rysave babatko a tie su najrozkosnejsie.😁

januska12323
30. aug 2022

Nič sa nestane ani tebe ani dieťaťu, hovorí sa to len preto, že vtedy môže farba inak chytiť vplyvom hormónov. Nič viac

waggi
30. aug 2022

Pravdaže môžeš ísť, nič neruš. To by sme my ženy v tehotenstve vážne nemohli robiť absolptne nič 🙂

autor
30. aug 2022

Dakujem za odpovede☺️

petronellla87
30. aug 2022

Nerus ja chodim kadernicke normalne od zaciatku tehotenstva😉

lelinochka
31. aug 2022

Jasne, aj ja som bola cca ako ty, dokonca sa chystam na zaciatku druheho trimestra zvona a uz sa neviem dockat 😀

any_soj
4. sep 2022

Počuj, len k tým pár potratom? Rieši to tvoj doktor? Sleduje ťa teraz?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre