Môže staršie dieťa ublížiť dieťatku v brušku?

lienka1701
17. máj 2015

čaute kočky pravdepodobne som tehu nemam to ete potvrdene no napriek tomu sa pýtam aj pre buducnoť...mam 2r dcéru je strašný mamin miláčik teda môj stale sa ku mne tuli ked sedím na sedačke príde tam mi sadne tam zatlačí a podobne...ked je dieťatko v bruško takéto maličké môže mu ublížiť ked mi nahodou pritlači rukou na podbruško či bruško?samozrejme ked budem mať potvrdene tehu budem sa snažiť tomu vyhýbať no zaujíma ma to...bo aj ked niekde sedím napr pri pc ona príde tuli sa strašne sa ku mne chce dostať tlačí sa doslova ku mna aj silou niekedy sa stane že tam a tam zatlačí bo aj ked ju posielam hrať sa ete chvíločku že maminka už ide nejde...dakujem

pribinak
17. máj 2015

Nie ;)) však to nie je maly slon

zita19
17. máj 2015

Nastastie to priroda vymyslela tak, ze plod je v plodovom vaku dobre chraneny plodovou vodou. To by musela byt obrovska sila aby plodu ublizila. Do konca tretieho trimestra je plod chraneny v maternici este lepsie.

luliu
17. máj 2015

Nebyvam sarkasticka, ale rozum sa mi niekedy zastavuje nad otazkami niektorych dospelych zien. Do 9 mesiaca, ked som cakala syna som chodila s dcerou plavat a stalo sa ze ma sem tam kopla a nic sa nestalo. Babatko je chranene a to ze si tehotna nie je dovod na to branit sa tuleniu s dcerkou.

vinifred
17. máj 2015

..ešte že máme internet...

sibalka21
17. máj 2015

ach jaj, neviem kde na toto chodite baby :D samozrejme ze mu nemoze nijak ublizit, jak by vobec aj mohla? ved je to teraz este malilinkate a potom bude chranene zvnutra

katarinamarkova
17. máj 2015

predpokladam ze si pisala o takom tom normalnom tuleni sa s dcerkou na gauci a nie o tom, ze ti hodinu skace po bruchu....z tulenia ani jemnych stuchancov este nikto neumrel.
priroda to ma mudro vymyslena a babo v brusku je riadne chranene.....

bonaqa2013
17. máj 2015

Maminka alebo si veľmi precitlivená, alebo si robíš srandu. Môžeš sa aj naďalej túliť s dcérou....

ivett1
18. máj 2015

pravdaže sa môže k tebe túliť, snáď ju teraz nebudeš odháňať a okrikovať, aby sa k tebe nepriblížila...veď potrebuje aj ona tvoje pevné objatie a že ťa môže pri tom aj štuchnúť, nič sa nedeje, dieťatko v brušku je dostatočne chránené veľmi dobre , mamičky vyššie ti to už dostatočne opísali ...
PS: ja som mala rizikové tehotenstvo a doma malú dcérku (1,5r.), také malé šidielko a v pohode😉 ...

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre