Dobry den,
Chcem sa spytat baby, som v 31tt. ( nechcem sa rozpisovat ..moja otazka, vcera som mala na vlozke celkom slusne mnozstvo husteho bieleho hlienu.mala som predtym aj potom bolesti brusko A krize...asi2x za hodku take stahy, pichanie.akoby som mala silnu mrchu..potom som zaspala od unavy ...asi poslickovia.
Dnes aj vcera mam dojem,ze mi padla maternica, akoby mala isla zo mna vypadnut .dnes poslickovia slabsi obcas pridu.stalo sa niektorej to so zatkou takto skor?kedy sa potom rozbehol porod? Vlastne nechapem co mam cakat, ocakavat.
Zelam pekne sviatky vsetkym A dakujem za odpoved
@1234viki1234 ahoj môže to byť aj klasický tehotenský výtok, ja som ho po 30 tt mávala strašne veľa ale hlienova zátka mi začal odchádzať postupne v 38 tt a bola taka ruzovkasta a v 39+4 mi odišla celá a to bol taky veľký kus hnedej farby. Ale výtok môžeš mať aj ak máš nejaký zápal alebo mykozu, ja som mala také bolesti pri mykoze a aj výtok je vtedy silnejší, dosť ma vtedy bolel celý spodok a cítila som tlak v podbrušku. Ak by sa ti niečo nezdalo určite zbehni na pohotovosť. A ako vyzerá bruško keď sa kukneš do zrkadla? Vyzerá že by padlo dole?
@lilly2303 tento hlien som mala raz, predtym nikdy.zapal som mala davnejsie,prelieceny.pptom som mala vytery ok.nejde o mykozu.bolo toho viac, bol busty ale krv som si v panike nevsimla.bol to husty hlien proste biely velky husty hlien.tie bolesti boli prerusovane, menstruacne ..neviem.
@lilly2303 to padnutie akoby je silne.tlaky v posve,nohy taham
Mne hlienkva zátka odtiahla týždeň pred pôrodom a bola taká hnedasta.....
Moze odist jej cast. Mne sa to stalo v 26tt a presne ako Tebe odisla taka biela hmota ako rosol. Nebol to vytok. Potom sa to este raz zopakovalo v 32tt alebo tak nejak a bol s tym pokoj. Paradoxne som rodila s vyvolavackou v 40+6 kvoli tlaku. A vtedy odisiel ten zvysok, presne ta ista konzistencia, iba to proste vypadlo po tom ako mi komplet rupla plodova voda. Bola som v sprche a zrazu to ostalo pod mojimi nohami. Ta ista konzistencia, len uz to malo ruzovu farbu a take krkvave casti. Lenze to som uz do 4 hodin porodila. Takze moze to cele drzat az do konca tehu.
@1234viki1234 mohla to byť aj zátka, ťažko povedať. Ja som takýto biely hustý hlien mala od 30 tt až do pôrodu vkuse a bolo toho naozaj hodne, stále som musela nosiť intimku. Doktor mi robil aj ster ale stále bol negatívny. A tie bolesti to môžu byť aj poslickovia, tlaky v pošve som tiež mala od 30 tt lebo malý strašne tlačil hlavičkou, fakt som sa niekedy bála aj chodiť lebo som mala pocit že vypadne a do toho som bola ešte aj otvorená na 1 a pol prsta a doktor mi nariadil ležať lebo že porodím predčasne. Po 34 tt som ležanie vzdala a chodila s malou na prechádzky a nakoniec som porodila 39+4. Ale ak si nie si niečím istá tak zbehni na pohotovosť nech ta vyšetria a budeš kludnejsia. Tu ti môžu ženy akurát tak napísať svoje skúsenosti, ale 100% odpoveď ti dá len lekár, každé tehotenstvo je iné a hlien u každej ženy môže mať iný pôvod, u jednej to môže byť neškodný tehotenský výtok u inej zápal, mykoza alebo aj hlienova zátka. V prvom tehu som niekedy okolo 20 tt mala tiež takýto výtok, nič ma nebolelo, nepalilo ani nezapachal a keď som išla do poradne tak mi lekár povedal že mám mykozu.
@1234viki1234 to tahanie a tlak moze byt nedostatok magnezia, ktory sa objavuje cca v tych tyzdnoch. Ja som to presne mala, az take trpnutie dolu a strasne tazke nohy
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@1234viki1234 ahoj, myslím si ze zátka môže odísť aj takto skôr. Avšak, neznamená to ze sa porod rozbehne do par dni. Kľudne to môžete vydrzat aj do termínu, hlavne sa neznepokojovat