Môže ísť o tehotenstvo aj napriek stále negatívnemu testu?

148terka148
19. dec 2019

Ahojte,
Chcem sa len spytat kedze mavam nepravidelne cykly tak sa chcem spytat moze sa mi pri meskani menstruáci a po oplodneni tvorit viacej hlienu. Lebo este sa mi to v zivote nestala takato vec: vzdy som mala ovulaciu ptoom par dni hlien a potom sa prestal tvorit hlien a prisla menstruácia. A teraz nadalej sa mi tvori hlien uz dobrých tak 5-10 dni a menstruácia nikde. A mykoza viem co je to nie je. A potom mam stale taku nechut do jedla a nafuknute brucho. Moze to znamenat otehotnenie aj ked test mam este stale negativny. 2dni dozadu.

evuska135
19. dec 2019

@148terka148 ano mala som to takto, namiesto ms som mala stale vytok, aj pocas celeho tehu

amelia000
19. dec 2019

@148terka148 moze a nemusi..zajdi na gyndu nech ti zoberie lrv a budes si ista. Ale podla mna by test uz nieco mal ukazat ked to je 5-10 dni co ti meska

148terka148
autor
19. dec 2019

@amelia000 ja som si robila test asi po 2dnoch

amelia000
19. dec 2019

@148terka148 no tak je na case si spravit este jeden

trollkarolka
20. dec 2019

Mavam to presne ako ty, iba cyklus pravidelny. Mala som pred 14.dnami dostat, a nic, len chabe bolesti semtam, a hlien stale ako pri ovu. 2x test negativny. Tak ale dnes to prislo, uz krvacam, aj bolesti uz zacinaju ako klasika ms. Takze jedine gynekolog v tomto poradi. Moze ale nemusi ist o tehu, zvlast, ak mas cykly nepravidelne tak by som sa nechlacholila meskajucou ms a dala sa vysetrit. Mne 14dni v zivote nemeskala, mavam este aj velmi silne krvacanie, a teraz som mesiac brala vitamin c, a pozri ako sa omeskala... Najlepsie je nic necitat neriesit vopred a lekar to isti. Vela stastia.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre