Môže ísť o potrat?

drobcok1
10. nov 2013

ahojte..som v 8tt tehotenstva a prestali ma bolieť prsia, ktoré pritom neznesitelne boleli od začiatku tehotenstva.. dnes ustúpili aj nevolnosti.. máte s tým niekto skúsenosti? :(

zuzkat1
10. nov 2013

Nepanikar,nemusi to nic znamenat.ak mas zly pocit chod zajtra k dr... Ale fakt to nemusi nic znamenat.

chanthall
10. nov 2013

Nepredbiehaj 🙂 ak máš obavy, zbehni na pohotovosť. Povedať môžeš, ze máš divný pocit, že sa zle cítiš ,nech spravia sono. Len nemysli na najhoršie . Želám len dobré správy 🙂

janie80
10. nov 2013

Mna tiez v 8tt prestali boliet prsia a neboleli uz do konca... No a nevolnosti mi v 8tt len zacali... kazde tehotenstvo je ine, zmiznutie niektorych priznakov nie je dovod na paniku. Ak si ale na pochybach a bojis sa, chod hned rano ku svojmu lekarovi...

maryah
10. nov 2013

mňa tiež prestali bolieť prsia, aaale potom sa to opäť vrátilo takže sa neboj, tehotenstvo je premenlivé, raz sa cítiš dobre, žiadne príznaky a potom na nič, ja som celé tehotenstvo nevolnosti nemala...... no ak máš obavy tak zabehni na pohotovosť ako povdali baby...

kessinka
10. nov 2013

Pri prvom tehotenstve mi nevoľnosti prestali ráno po firemnej party, kde som v rámci snahy byť čo najnenápadnejšia vypila 4 nealkoholické pivá, teraz mi prešli pre zmenu deň po tom, čo sme si spravili taký menší cyklovýlet, aj po pekne hrboľatých cestičkách, takže v oboch prípadoch som z toho bola mierne stresovaná 😎 ...a v oboch prípadoch to bolo v poriadku 🙂 Zmiznutie nevoľností či príznakov nemusí vôbec nič znamenať, ale ak máš naozaj veľké obavy, tak zbehni k doktorke 🙂

vejavika
10. nov 2013

Nic sa neboj,u mna to bolo tak isto ale pred vcerom ma tak ukrutne stipali bradavky,ze som si pomyslela ako fajne bolo bez bolesti 😉 To sa stale meni aj nevolnosti zvyknu polavit.,Bude to fajn uvidis

minnie55
10. nov 2013

To si naozaj myslis, ze ked ta prestali boliet prsia, tak si potratila ????? Neverim, ze to myslis vazne :(

lenka.s
10. nov 2013

Modry konik nie je lekar ... ak mas pocit, ze nieco nie je v poriadku, navstiv lekara ... tak to robi drviva vacsina ludi, nie len v suvislosti s tehotenstvom

grundia
10. nov 2013

U mna to tak bolo a bohuzial som aj potratila.Ale verim,ze v tvojom pripade to tak nebude.Ja som do toho neskor zacala aj krvacat.
@minnie55 preco by to tak byt nemohlo?je to normalne

zuzub
10. nov 2013

ja som prišla dva krát o bábätko obidva razy mi vymizli tehu príznaky, zajtra navštív dokiho, veľmi držím palce 😉

bocjanka
10. nov 2013

Nemusí to nič znamenať, ja som pri potrate a mimomaternicovom tehu krvácala a mala bolesti.

kathrin17
10. nov 2013

mna tiez asi v 8tt prestali boliet prsia a aj zle mi prestalo byt.....a o tyzden sa to vratilo v plnej parade a je mi brutal zle doteraz a to som v 12tt....takze vobec nic to nemusi znamenat

alienka000
11. nov 2013

ano moze to byt aj nemusi, preto vsetky dievcata co ti tu pisu maju pravdu. Nikto ti nepovie viac iba tvoj gynekolog. Ja na tvojom mieste idem hned!
Ja som bola tehotna, v 8 tt mi bilo krasne srdeicko. Od zaciatku ma neskutocne boleli prsia a par dni po prehliadke v 8 tt ma prestali boliet prsia. No a v 11tt mi zistili zamlknuty potrat, doktorka povedala, ze preto sa mi zacali stracat tehotenske priznaky. Dieta zomrelo cca v 9/10tt.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre