Ahojte kočky, chcem sa Vás spýtať, môže mi byť zle z vitamínov LadeeVita? Do štvrtka som brala len kyselinu listovú, potom som bola u lekára a sestrička mi dala toto LadeeVita, beriem ich ráno nalačno, nebývalo mi vôbec zle som v 7tt a dneska ma začalo nadrapovať, nezvracala som len som mala také nutkanie... môže to byť z toho, alebo je to normálne že mi začalo byť zle len teraz???
nepoznam tie vitaminy, ale podla mna ti je zle normalne z tehu... okolo 7 tyzdna to zacina. teda niekomu skor, neikomu neskor... treba len vydrzat 😉
z vitaminov ti zle byt nemoze. su to klasicke tehu nevolnosti - tiez mi zacali okolo 7.tt. nejedz to LadeeVita nalacno, idealne po naobedovani sa. 😉
@anicka246 skôr ti je zle z tehu a plus určite tomu pomáha zapíjanie tých vitamínov nalačno. Ja som bola zvyknutá každé ráno nalačno piť vodu s polkou citróna vymačkaného, aby mi dobre trávilo a keď som bola tiež niekedy v tých týždňoch ako ty, tak to zo mňa vyletelo a odvtedy až do asi 14tt nalačno ani vody sa napiť, ako som rozdrapila oči ráno, musela som sa ísť najesť, koľkokrát aj nadránom po ceste z wc som sa musela v kuchyni zastaviť kúsok si niečoho uždibnúť, inak by som ani nezaspala. To prejde 😉
nevolnosti su normalne, ale je mozne, ze ti aj vitaminy nesadli, neznamena to, ze nevolnost po vysadeni prejde, ale mozno bude znesitelnejsia... mne bolo po jednych, uz si nepamatam ktorych tiez horsie... treba skusit vysadit a nasadit len kyselinu listovu, resp. zaradit do stravy viac kyseliny listovej
Já myslím, že ano. Z vitamínů to být podle mě částečně může, můžou fungovat jako spouštěč. Vypovídá o tom náš krásně přemalovaný záchod 😝 😀 Mě pomohlo je jíst až po jídle, bylo to lepší, někdy mě to i tak zvedalo, ale nalačno jsem z 90% zvracela. 😀 Byly to jiné než bereš ty🙂 Tak ať to máš brzo bez nevolností🙂
multivitaminy, i tie pre tehotne, obsahuju aj vitaminy, ktore sa viazu na tuky (A, D, E, K). ked sa beru nalacno, moze z nich byt velmi zle. ja som si to dvakrat zazila a myslela som, ze odpadnem, uz uz zom isla volat zachranku - raz ako este netehotna a raz v tehotenstve (vtedy som si pomyslela, ze: "a do kelu, uz je to tu! ranne nevolnosti") a potom som si spomenula, ze som si dala vitamin nalacno. od vtedy si na to davam pozor a nie je mi nic 🙂.
no myslela som si že to môže byť z toho.. ďakujem za rady... už len po jedle 🙂
ahoj, moze, pretoze beriem to iste a asi tyzden som sa cudovala ze preco mi je doobedu zle, ked mi nikdy nebolo, tieto vitaminy jednoznacne ber len po jedle..alebo sucasne s jedlom, inac su velmi dobre
@reni1512 @anicka246 baby ja mam tie iste vitamíny, ked som 6dni jedla rano nalacno bolo ok a v sobotu akoby utalo a bolo mi zle aj vcera, dnes som si vitamin nedala ze si dam az ked co to zjem.... jem hrianky a tie polystireny lebo ine nic do seba nedostanem ... presli vam itie nevolnosti ked ste tie ladyvita jedli po jedle? a kedy? poobede? vdaka 🙂 davam si aj hroznovy cukor aby som nemala hypoglykemiu.... a je mi trosicku lepsie
@reni1512 jem ich az poobede ale nevolnost pretrvava... myslim ze z nich to veru nebude ☹ to mimi ma trápi, ale tak verim ze v 12tt uz bude dobre a budem si tehu uzivat naplno 🙂 🙂 🙂 zatial -1,5kg a jem len polystyreny ryzove, bebe mliecne, cajov kopu +voda, sem tam fatra ta velka na glg a vcera som si dala ja kuraci vyvar som zemiakom a trosku červeneho melonu... ale to az poobede inak by som sa asi...... 😒
@anicka246 nalacno neber vitaminy, davaj si ich s jedlom. Mne sposobovali nevolnost, ked som nebola tehotna, a aj teraz ked som, zrovna vcera sa mi to stalo (ale beriem vitaminy inej znacky). Takze moja skusenost je ze ano mozu to sposobit. Nevolnost v tehotenstve suvisi s hladinou cukru v krvi, preto sa treba najprv najest. Ale teda mne bolo zle niekedy bez ohladu na to, ci a co som zjedla. Ale liekmi a vitaminmi nalacno by som zaludok nedrazdila. Lahko ti z nich moze byt zle, mozno by nebolo zle zvazit, davat si ich vecer a nie rano.
No tusim pisem trosku uz neskoro, nevsimla som si datum prveho prispevku.. ale tak hadam to niekomu pomoze 🙂
@anicka246 Ahoj aj ja beriem Ladee vita a mne je tiez z nich nevolno,presne po hodine mi zostane tak ako tebe.Nevracam ale ma napina a nadrapuje,ja som ich vysadila a beriem iba kyselinu listovu
boze, ja mam nevolnost uz od 5 tyzdna. teraz som v 9 tyzdni a uz zacinam aj zvracac - o kyseline ani nehovorim. zevraj to ma trvat az do 4 mesiaca. ja uz nevladzem, je mi strasne od rana az do vecera. baby co pomaha?
@stanislava88 vobec nic... Vraj pomaha mat pri posteli daco na zahryznutie a az potom vstat.mne to nepomahalo... Zle mi bolo od oplodnenia do 18tt
@zuzkat1 dnes mi je ukrutne zle a najhorsie je, ze mam prucho velke/nafuknute/ ako v 5 mesiaci a neviem preco. nic nejem, uz som schudla 3 a pol kg. mna zduje aj cista voda. neni su na to ani lieky
@stanislava88 musis jest. Casto a malo.pomaha to.navyse chudnutie je zle.ano v 1trimestri je to obvykle,ale 3 a pol kg je vela. Moze to ublizit babu. To ze ti je zle je normalne.ja som aj vracala.vela pi. A ked sa ti zda ze je to zle zavolaj dr existuju cipky proti nevolnosti.
@zuzkat1 no, tak uz aj zvraciam. idem sa snazit jest teda po menej, ak ked pochybujem ze bude lepsie. ked pojdem na kontrolu, vypitam si tie cipky, lebo mam tabletky proti kyseline a vobedz nezaberaju
@stanislava88 jedz aj keby to malo ist von... Kvoli babu... Drz sa...par tyzdnov a bude dobre
@anicka246 ja som mala nevolnosti s jednych vitaminov tiez, ked som cakala prve babo. SOm ich vymenila a bolo to ok..teda v ramci moznosti. Takze to skludom mozu byt tie vitaminy. A hlavne, skus ich nejest nalacno, je to dost zataz na zaludok, daj si ranajky apotom vitaminy, ak to neprejde, zmen ich, ved na trhu ich je kopa! 😉
@stanislava88 mne tiez tak byvalo zle- som schudla v prvom trimestri 7 kil, al enapriek tomu som sa snazila jest.. skus to prekonat a jedz po malych kuskoch..
@njonja no uz 2 dni mi bolo lepsie, ale teraz mam tolko vela slin, ze chodim stale plut do umyvadla, to s tou kyselinou neni mozne. mas aj ty nieco take?
@stanislava88 Stani, pri prvom som mala strasne zavrate a navaly na vracanie. pomahal mi zazvor - som si spravila vecer pred spanim caj z korena a akonahle som rano otvorila oci, om ho cely den posrkavala. Doslova v homeopatickych davkach po duskoch kazdu hodinu. To ma zachranilo. Teraz pri druhom som akurat neskutocne slaba a unavena, nevolnosti boli trosku, presli, ale ak su tu, tak mi super pomaha zjest cely citron🙂
@njonja no ja mam toto 5 tehotenstvo - prva potrat, druhy syn 5 rokov-nic mi nebolo pocas tehotenstva, treti porod s umrtim-dcera v 7 mesiaci narodila sa mrtva, mala polovicu srdce,cele teho tenstvo boleli krize, ale nebolo zle, dasi bol potrat v 6 tyzdny a teraz toto tehotenstvo. ale cim dlhsie som tehotna, tym to je asi o trosicku kazdy den lepsie. teraz by som mala byt v 9 tyzdni a 5 dni. termin mam 2.7.2014
@stanislava88 tak si si svoje uzila, drzim paste, aby to dobre dopadlo! hlavne sa treba drzat psychicky - optimizmus!!
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
no to bude skor z toho tehotenstva, prave v tomto obdobi sa zacinaju ukazovat prve nevolnosti 😉