baby neviem ci niekto s tymto mate skusenosti no zacalo mi to asi 14 dni po ovulacii take akoby motyle v brusku ci vibrovanie v brusku alebo to mozete nazvat ako trasenie sa v brusku. Mam to asi kazdy druhy den sem a tam a vôbec neviem co to znamena. Nieje to zly pocit iba divny prosim mate s tym niekto skusenosti? dakujem
Asi som sa spatne vyjadrila, prvy krat som mala ten pocit este nez som zistila ze som tehotna co bolo asi po 14 dnoch od ovulacie teda v obdobi ocakavanej mrchy. Tieti pocity pretrvavaju sem a tam a vobec netusim co znamenaju. Teraz som asi v 6 tyzdni. Mate s tym skusenosti ci ste niekedy citili nieco podobne?
tak dnes som sa pytala lekarky a ona ze to asi maternica ako sa povoluje a zvacsuje tak ze by to malo byt ok uvidime
@kattyy3 na ktorej strane to citis?,ja to mavam tiez obcas a citim to na lavej strane ,trva to 1 az 2sekundy
@piskotka2014 prvy krat som tomu nevenovala moc pozornost ale ked sa to stavalo castejsie a castejsie zacalo mi to vrtat v hlave. No sem tam to bolo na jednej inokedy zas na druhej ale v poslednych dnoch tak v strede dole v podbrusku a niekedy sa musim za brusko chytit ked to trva dlhsie alebo v opakujucich sa intervaloch no zvlastne. Dokina povedala ze to sa asi maternica roztahuje ze to mozu byt taketo pocity a niekde som sa docitala ze to mozu sposobit cievy ktore sa teraz viac prekrvuju. Tak nevie a ty si v ktorom tyzdni?
Jaj to je normal, aj ja som to mala a mam to teraz tiez. To maternica maka a roztahuje sa,nic sa nestrachuj 🙂
Tiez to mozete citit viac na tej strane z ktorého vajecnika ste otehotneli tzn z poslednej ovulky.
Maternica je sval a maka sama ako treba 🙂
Veeela stastiaaa
@kattyy3 mne to zacalo cca asi pred mesiacom a to tak ze jeden den potom za 3 dni zas a to asi len jeden krat za den ,potom klud a zas asi za tyzden a to mi uz robilo po cely den ,od tedy zas presli asi dva tyzdne uz som myslela ze to preslo a akurát vcera som to vnimala cely den,dnes uz zas nic.Bude to asi tym roztahovanim maternice,ja som teraz 9tt+4
@piskotka2014 tak nejak podobne to mam aj ja juj som rada ze to nieje nic vazne a ze niesom sama. Inak gratulujem k tehotenstvu cakas prve babatko?
bola som od tedy aj u doktora a vsetko bola v poriadku ,ale zabudla som sa na to aj spytat.Cakame druhe a pri prvom som to nemavala,tak som sa tiez trosku zlakla na zaciatku.A ty ako cakas prve?
@kattyy3 ta spravicka bola pre teba 🙂
@piskotka2014 no my cakame nase prve babatko a podla ms by som mala byt v 7t ale vraj podla sona v 6t tak ma zas lekarka vystrasila vraj sa jej to nepaci ze sme o tyzden pozadu ked sme rizikovy, vraj je drobcek malicky mal okolo 4mm ale srdiecko mu bilo o zavod. Tak dufam ze to zvladneme
@kattyy3 neboj vsetko bude dobre,len treba mysliet pozitivne,drzim prsteky 🙂
@kattyy3 hlavne pozitivne a klud, nase male, ked malo 4 mm este srdiecko nebilo, , ked som bola v 8 tt, ukazala sa akcia srdiecka a dr. povedal, ze male vyzera len na 6-7tt. No a naposlednom sone 10 tt, uz male zodpovedalo 10 tt podla sona, nasi drobcekovia dobehnu vsetko a bude len a len dobre a vsetko v poriadku ;o)
@lucyika juj to si ma moc potesila, po mojich dvoch zlych skusenostiach je tazke mysliet pozitivne bo strach je v tebe ale robim vsetko pre to aby som ho nezivila a verim tomu krasnemu silnemu srdiecku co som pocula bit ze to zvladne a vyrastie a vsetko bude dobre. Dakujem za krasne slova a moc ti drzim palce aby si sa uz len tesila a neobavala a to dufam ze aj ja a uz si budem iba uzivat krasne tehulkovanie i ked mi v poslednych dnochzacina natahovat zaludok na zvracanie hi hi hi ale to patri k tomu
ja nie som tehu a tiez to obcas citim, v podbrusku take motyky velmi jemne, ako steklenie...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@kattyy3 si tehu?nejako divno si polozila otazku,ak si tehu neovulujes predsa...