Ahojte,
Mozno je to kratkodobe ale zacali ma menej boliet prsia. Na dotyk citlive ale uz nejdu vybuchnut.
Ranne nevolnosti stale mam, hlavne ked sa dobre nenajem.
Brusko mi trosinku narastlo - taky kopcek.
Mam sa bat tej mensej bolesti prs?
@cookie29 dakujem ❤️
nemusíš sa ničoho báť a pre dobro vlastnej psychiky sa prestaň tak sledovať... a užívaj si tehotenstvo..
ja si pamätám ako som pol dňa necítila pohyby v bruchu, aj ked som sa snažila robiť všetko, aby sa malá pohla a nedialo sa nič.. celý deň som len prerevala.. a uplne bolo všetko v poriadku..celé tehotenstvo som tie jej pohyby veľmi necítila.. nejak sa jej kopať nechcelo ani otáčať..
@sajmonka_1216 ano ja viem. Ten stres asi tiez neprospieva babatku tak to skusim eliminovat
Hlavne klud a nastav sa ze vsetko je ok..ak sa nieco ma stat stane sa a neovplyvnis to ;) ja som mala MA v 19tt a ani mi to len nenapadlo ze sa nieco udialo ...strach tam je a aj bude cele tehu s tym sa treba naucit zit...neboj dobre bude ;)
@floki1994 to ma velmi mrzi aj sa zistilo co sa stalo?
Nie, proste sa to obcas stava...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
ja viem, ze sa ako tehu castejsie pozorujes, ale rodicovstvo je aj o tom "bat sa" cely zivot ale prave preto sa treba naucit zistak odstup.
Preco by si sa mala bat mensej bolesti prs? Zeby babatko nebolo v poriadku? Rozumiem, ale toto je cesta do blazinca :( A uprimne, su zeny, ktore maju mega tehu priznaky a bohuzial MA a ine ktore priznaky nemaju a babatko nastastie v poriadku. Takze nadych, vydych, uvolni sa a uzivaj si tehotenstvo. Mimochodom 2T je casto carovny prave preto, ze ustupuju tehu nevolnosti a este nie su "pripravy" na porod, typ poslickovia atd, a Ty sa k nemu blizis. tak si vychutnavaj