Miernejšie príznaky v 10. týždni

17. apr 2023

Ahojte,
Mozno je to kratkodobe ale zacali ma menej boliet prsia. Na dotyk citlive ale uz nejdu vybuchnut.
Ranne nevolnosti stale mam, hlavne ked sa dobre nenajem.
Brusko mi trosinku narastlo - taky kopcek.
Mam sa bat tej mensej bolesti prs?

cookie29
17. apr 2023

ja viem, ze sa ako tehu castejsie pozorujes, ale rodicovstvo je aj o tom "bat sa" cely zivot ale prave preto sa treba naucit zistak odstup.

Preco by si sa mala bat mensej bolesti prs? Zeby babatko nebolo v poriadku? Rozumiem, ale toto je cesta do blazinca :( A uprimne, su zeny, ktore maju mega tehu priznaky a bohuzial MA a ine ktore priznaky nemaju a babatko nastastie v poriadku. Takze nadych, vydych, uvolni sa a uzivaj si tehotenstvo. Mimochodom 2T je casto carovny prave preto, ze ustupuju tehu nevolnosti a este nie su "pripravy" na porod, typ poslickovia atd, a Ty sa k nemu blizis. tak si vychutnavaj

autor
17. apr 2023

@cookie29 dakujem ❤️

sajmonka_1216
17. apr 2023

nemusíš sa ničoho báť a pre dobro vlastnej psychiky sa prestaň tak sledovať... a užívaj si tehotenstvo..
ja si pamätám ako som pol dňa necítila pohyby v bruchu, aj ked som sa snažila robiť všetko, aby sa malá pohla a nedialo sa nič.. celý deň som len prerevala.. a uplne bolo všetko v poriadku..celé tehotenstvo som tie jej pohyby veľmi necítila.. nejak sa jej kopať nechcelo ani otáčať..

autor
17. apr 2023

@sajmonka_1216 ano ja viem. Ten stres asi tiez neprospieva babatku tak to skusim eliminovat

floki1994
17. apr 2023

Hlavne klud a nastav sa ze vsetko je ok..ak sa nieco ma stat stane sa a neovplyvnis to ;) ja som mala MA v 19tt a ani mi to len nenapadlo ze sa nieco udialo ...strach tam je a aj bude cele tehu s tym sa treba naucit zit...neboj dobre bude ;)

autor
17. apr 2023

@floki1994 to ma velmi mrzi aj sa zistilo co sa stalo?

floki1994
17. apr 2023

Nie, proste sa to obcas stava...

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre