Ahojte, s manzelom sa snazime o babatko,dnes mi meska len dva dni,ale mala som taky silny pocit ist si kupit test (inak sa netestujem uz asi pol roka kym mi nemeska aspon tyzden) aaaaa... neviem ci sa mam tesit 🙂 rano obrazok prvy,krasne dve ciarky,poobede o 4 druha slabucka. Mate niekto skusenosti? Dakujem 🙂
Gratulujem si tehu,
@nina774411 jeziiin,dakujem krasne =)) nechcem to este ani muzovi povedat lebo sa bojim aby nebol plany poplah a ani sa pytat okolia aby sa nik nedozvedel skor. Tak ste ma velmi,velmj potesiliiiii =)))) tak pockam este nejaky tyzden a pojdem do gyndosa. Tesiiiim saaaaa =))))
Krásne dve 😉 gratulujem
Kludne to mozes aj muzovi ukazat, je to pekny zrozumitelny testik a velmi ti gratulujem!!
gratulujem 🙂 určite si tehu 😍 máš krásne čiaročky, ten poobedňajší test je slabší lebo máš menej koncentrovaný moč 😉 ak chceš sledovať či čiaročka silnie, tak porovnávaj vždy rovnaký test z raňajšieho moču 🙂 krásne tehuľkovanie 😘
Jasné, že si, gratulujem :-* inak ako keby moje testy vidim. Mala som tie iste testy a podobne ciarky a tiez som to tu davala a pytala sa bab. Vycarilo mi to usmev 🙂 no moje dve ciarky budu mat o mesiac rok 🙂
Krasne // ciarky mozes kludne ukazat muzovi budete sa tesit dvaja 🙂 🙂 Gratulujem.
@dorothy13 blahozelam, urcite si tehu 🙂 hormon v moci sa najkrajsie ukaze vzdy rano... Potom ciarka moze slabnut 🙂
Ahoj gratulujem ale aj ti mozem poradit lekara este vynechaj si.na ulnom zaciatku na sone nic vidno nebude mozno aj take styri a viac tyzdnov a zbytocne ta bude stresovat ako mnoho zien vratane mna pockaj a chod neskor nevidim v tom ziaden vyznam aby si tam hned utekala aj tak to bude nanic tak len tolko moj nazor mne meskal menzes viac ako mesiac a na eone nic nevidel uz chcel vipisovat papiere ze mimotaternicove a na druhy den bolo vidno takze aj tak to dakedy uponahlaju najlepsie je ist rovno az po dvoch mesiacoch kwdy uz bude aj srdiecko byt a dovtedy sa nestresovat zbytocne lekarmi
@simoncik Presne tak, ja ked som u gyn, tak sestericka sa vzdy cuduje, ked tam pridu, zeny co len zistili, ze su tehotne, lebo, ten lekar okrem toho, ze Vam vezme krv, Vam nepovie vobec nic. Ja by som tam zavolala a spytala sa v kolkom tyzdni treba prist. Myslim, ze je to v 8. alebo 9. tyzden, teda vtedy, ked menzes meska aspon mesiac.
@steffi50 mate tam slabu druhu ciarku tak o 2 dni skuste znova
Dve 😉😊
Ja tiež vidím dve 🙂 blahoželám.
Tak damy,nezvydrazala som,,volala som gyndovi,je to pohodak,povedal,ze mam prist. Dnes som teda bola,vravel,ze tehotna som isto len ide o to ci je to v maternici, aaaa JE =)))) videla som machulku ,stale sa mi chce plakat. Velmi sa tesim, o dva tyzdne som zas objednana. Uz sa len modlim,nech vsetko dobre dopadne. Dakujem Vam dievcata velmi pekne. Inak pre info,priznaky nemam ziadne =D uplne minimalne ma bolia prsa a nemam vyrazky na tvari,inak nic =) len nejaky siesty zmysel ;) drzim vam vsetkym palce =) cmuk
@dorothy13 skvele spravy. Velmi sa tesim s tebou. Drzim prsty, nech je vsetko v poriadku cele tehotenstvo a aj potom cely zivot :*
Ste uzasne,dakujem ❤
@karinka2512 mne z toho poobedneho ta slaba ciarka zmizla,cize ano =)
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Gratulujem 🙂 ... poobede je moč menej koncentrovaný a preto tá slabšia čiarka